maandag 10 november 2014

Meubels uit bali

Ieder stuk wordt door ons zelf uitgezocht om er zeker van te zijn dat we een uniek stuk in handen hebben. Bali , schelpen lampen, bamboe manden, chicken . Mooi Bali levert ook op besteling en levert ook aan winkels. Sowieso komen vrijwel al onze meubels uit IndonesiĆ« maar een aantal van onze modellen hebben een specifieke Balinese uitstraling.


Bali style staat voor kwaliteit en service en proberen het onmogelijke mogelijk te maken voor zowel de handel als de particulier.

Meubels uit Bali : onze modellen. Bij Prananatha vindt u meubels uit Bali , Java, de Filipijnen en nog veel meer oosterse landen. Kurt en zijn vrouw, Isabel, trekken regelmatig zelf naar AziĆ« om hun authentieke aanbod verder aan te vullen bij kleine ateliers. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben ze zelfs een contactpersoon ter plaatse die de kwaliteit en . Prachtige relaxchairs gemaakt van hout van oude vissersboten uit Bali. Hanger teakhout uit zee.


Drijfhout uit indonesie. Spreuk : the best way to make your dreams come true is to wake up.

Teakhout meubels op maat nodig? Wij ontwerpen, bouwen en importeren uw droommeubels van Indonesisch teakhout. Casa el Campo zit aan de historische Botermarkt in Kampen. Het is niet alleen een winkel, maar de ondernemers zijn ook inrichters van bedrijven en huizen. Ik had al een tijdje pitriet stoelen uit china redelijk goed ,maar geen bamboe.


Dus was ik wel aan nieuwe stoelen toe hier en daar wat offertes aangevraagd op Bali , en de prijzen waren redelijk in vergelijking met Nederland inclusief verschepping. Wij hadden gezamelijk 2rotan stoelen nodig,die we ook . Ik zie in dit forum dat er nogal wat gespreken zijn omtrent meubelen vanuit Indonesie. Wij zijn een hollands bedrijf wat meubels produceert op het eiland bali en zouden ons gaarne voorstellen aan die mensen die meubelen willen importeren van uit indonesie.


Kwaliteit is het grote probleem , indien je . Leuke en unieke meubels en accessoires uit Bali ! Goede en snelle service van de mooie hanenmand! Weer prachtige loungebanken ingekocht! Het mooie weer staat weer voor . Alle meubels uit Bali uitgezocht!


Op Bali : Tenganan en Pengosekan. Op Lombok in Mataram en Senggigi.

Met kralen bestikte tassen, kettingen, schoenen, enz. Penestanan, Kuta en Ubud. Meubilair Moderne meubels in Kerobokan. Reproducties van antieke meubels uit. Kijk maar eens op mijn site.


Deze antieke deur ik ook te koop. Ook voor loungebanken die binnenkort aankomen in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts