vrijdag 28 november 2014

Siberisch lariks waxedwood prijs

Denkt u eens aan Foreco. Levendige gevelbekleding. De WaxedWood behandeling op de houtsoort Siberisch lariks heeft een prachtige kleurtransformatie door weersomstandigheden en UV stralen in de zon.


Het hout begint met een groenbruine kleur waarna deze binnen een jaar geleidelijk verkleurt naar een warme bronze tint. Hoogwaardige verduurzaming. WaxedWood Gold is gevelbekleding op basis van de hoogwaardige verduurzaming met waterafstotende werking én natuurlijke bruine kleur.

De geveldelen van WaxedWood Gold worden gemaakt uit een hoogwaardig assortiment grenen, Siberisch lariks en western red cedar. Siberische Lariks is een harde en zware houtsoort met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Door de relatief langzame groei in koude gebieden krijgt het een stevige structuur en heeft het een hoger soortelijk gewicht. De gebruikte houtsoorten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout zal zonder verfsysteem op den duur . De geïmpregneerde en waterwerende houtproducten van WaxedWood bieden verschillende mogelijkheden tijdens het gehele bouwproces.


Siberisch Lariks WaxedWood is een houtproduct met een aanzienlijk hoge duurzaamheid. In eerste instantie krijgt het een donker groene tot bruine kleur, die overgaat naar een brons . Is het echt zo dat na een jaar of ~ de gehele gevel vervangen worden met een nieuwe ?

Of hebben jullie zoiets . Lariks Schaaldelen Douglashout Siberisch lariks een fijnjarig houtsoort. Ceder Waxed Wood Cedral Eikenhout Open gevelbekleding. Tevens is het ten opzichte van houtsoorten met vergelijkbare eigenschappen (zoals bijvoorbeeld eiken) een stuk voordeliger in prijs.


Voor de verduurzaming van onbehandelt hout zijn verschillende mogelijkheden, zoals impregneren of WaxedWood. De houtsoorten zijn van nature voldoende . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bel ons en wij zoeken de juiste houtsoort tegen de juiste prijs voor u. Maar dan moet het wel van de allerbeste kwaliteit zijn.


Door de keuze voor deze houtsoorten kan met WaxedWood Gold een fraaie uitstraling en relatief . De gevels van het kantoorgedeelte zijn geheel bekleed met WaxedWood in de houtsoort Siberisch lariks. Gezien het ontwerp, de hoogwaardige afwerking en de aantrekkelijke bouwprijs namen ze snel daarna contact op met Nieuwenhuis Bouwbedrijf in Rijssen, die dit project in bouwteam had . Klik op de link voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts