dinsdag 11 november 2014

Restaurant drieharingstraat utrecht

De Markt serveert klassieke Italiaanse gerechten in een hedendaags jasje en verschillende antipasti. Door de ideale ligging tussen het historische centrum van Utrecht , Hoog Catharijne, het centraal station en Tivoli Vredenburg is deze straat niet te missen. Laat je verrassen door de unieke variatie . Supergezellig restaurant in het centrum van Utrecht. Aan ons terras kunt u genieten van onze .

Deze culinaire hoofdstraat van Utrecht heeft een grote diversiteit aan uitstekende restaurants. Onze restaurants zijn er voor iedere smaak en portemonnee. Drieharingstraat Utrecht. Vintage is een tapasbar waar uw beleving centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch.


Bij ons is alles mogelijk. Naast tapasbar zijn wij ook een wijnbar.

De meter lange bar met een . Voel je welkom om ongedwongen te borrelen in combinatie met één van onze heerlijke borrelplanken of lekker een hapje te komen eten. Onze uitgebreide menukaart biedt genoeg keuze voor iedereen! Dit straatje wordt met negen verschillende restaurants hét restaurantstraatje van Utrecht genoemd en verbindt het centraal gelegen plein Vredenburg met de Oudegracht en de vele winkelstraten.


Je kunt bij ons niet reserveren, je loopt gewoon zo naar binnen. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van De Markt, Utrecht , Nederland en zoek op prijs, locatie en meer. De straat ligt midden in het centrum tussen de Oude Gracht en het Vredenburg, op loopafstand van de vele winkelstraten. Pickles is perfect te combineren met een voorstelling in het muziekcentrum TivoliVredenburg.


De keuken is dagelijks geopend . Vanuit de kelder was er veel rook en de restaurants in de straat moesten worden ontruimd. Wat de oorzaak is van de brand is nog niet bekend. De brand ontstond rond 18.


Oscar de Goede voor restaurant Raak! En dan blijkt het bij uitstek ook nog eens een van de beste plekken voor het woensdag-kaas-en-wijn- moment. Van leuke nieuwe eettentjes in Utrecht worden wij héél bij.

Het antwoord op die vraag: restaurant De Kleine Parade. Een heel smal staatje met verschillende culinaire restaurants. Geniet van een diner in onze tuin of reserveer de serre voor gelegenheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts