dinsdag 31 oktober 2017

Nano coating voor hout pf care 102

Dit is wat wij noemen een slimme vloeistof. Nu zijn deze bijzondere producten ook verkrijgbaar voor consumenten. Maak kennis met de nieuwste technologie op het gebied van bescherming van hout en steen. WATER- EN OLIEAFSTOTEND IMPREGNATIEMIDDEL VOOR HOUT PROTECTIE.


Impregnatie voor renoveren en onzichtbaar langdurig, actief beschermen van hout. Water- en olie afstoten 1 ademen UV-filter, langdurige bescherming tegen algen, parasieten en veroudering.

Werking jaar, mede afhankelijk van specifieke situatie. Voor hard en zachthout sooorten. Profluid Care 1-6impregneert steigerhout waardoor het water- en olie- afstotend wordt.


Bescherm je meubels optimaal met nano coating (5ml). Op deze manier kan je zeer makkelijk vuil en vocht verwijderen zonder dat het hout aangetast wordt. Ook veranderd de kleur van het gebruikte steigerhout niet. Onze industriële meubelen van steigerhout worden gemaakt van nieuwe of oude steigerplanken.


Ik wil dit gebruiken voor Douglas balken.

Of toch beter beitsen dan? Bekijk meteen onze actuele deals. Items was nog nooit zo leuk. Nano coating is zeer geschikt voor bescherming van steigerhouten meubelen. Het impregneert in het hout.


Nano Coating Gladde oppervlakken PF Protec 206 . Houten meubelen blijven onzichtbaar 1 beschermd. Enige vertraging in de levering maar werd gecompenseerd met een extraatje. Indien u de kleur van het steigerhout mooi vindt en wilt het volledig beschermen hoeft u enkel de nano - coating ter bescherming te selecteren . Wilt u graag het kleurresultaat van een white of grey wash? De nanocoating is kleurloos en kan dus ook over een gekleurde beits worden aangebracht! Dit product maakt mensen blij!


Bovendien is het sentiment in de reviews op online media in het algemeen positief. Daarom heeft de beoordeling voor dit artikel het volgende sentiment: positief. Info over nano coating hout.


Resultaten van zoekmachines! Profluid:reinigen en beschermen van grenen picknicktafel by Duco Reitsma. PF Care 1by Hans van Dam.

Steigerhouten meubelen behandelen met . ProFluid Steigerhout protectie by Duco Reitsma. Prijsvergelijk en bespaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts