donderdag 19 oktober 2017

Stalen trappen op maat

Zo is het staal beschermd tegen roest en krijgt het een mooie uitstraling. In tegenstelling tot hout werkt metaal veel minder. Hierdoor zijn krakende geluiden uitgeloten en zal je trap amper tot geen geluid maken tijdens gebruik. Wanneer je metalen trappen op maat wilt bestellen maar niet precies weet hoe of wat kunnen wij . Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal.


Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier.

Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. In een kantoor past bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning. Naast de trapvorm , wordt een trap in een zakelijke omgeving veel zwaarder belast dan een trap bij u in huis. Wilt u weten welke trap voor u de beste oplossing . Je bent verhuisd en wilt een nieuwe vluchttrap?


Of je opent je nieuwe business en toont graag stabiliteit en doortastendheid bij de entree? Wat voor metalen trap je ook in gedachten hebt, Metak vervaardigt vele verschillende soorten. Wij werken met maatwerk en kunnen dan ook bijna elke aanvraag voor.


Lasbedrijf TWS bvba maakt bijna alles in staal , maar vooral leuningen en metalen trappen op maat.

Opmeting, ontwerp, constructie en plaatsing in heel België! Opzoek naar stalen trappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers? Dan is de plaatsing van een stalen trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must. De eenvoudige houten trappen worden steeds vaker vervangen door stalen design trappen.


Werd er vroeger nauwelijks nagedacht over de vormgeving en afwerking van de trap , tegenwoordig zijn de variaties en mogelijkheden in trappenland bijna onbeperkt. Of het nu een minimalistische trap betreft die . Een nieuwe houten of stalen trap , hekwerk of traponderdeel nodig? Van eenvoudige zoldertrap tot exclusieve trap, enkelstuks of seriematig, voor woning- of utiliteitsbouw. Bij de bouw kan staal , inox (RVS - roestvrij staal ) en aluminium naar hartenlust gecombineerd worden. Wenst u een metalen trap op maat te laten maken, neem dan zeker contact op met fabrikant Mattelé uit Oelegem, Ranst (Antwerpen) en vraag vrijblijvend informatie of advies.


Moderne metalen trappen op maat van Genico. Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap. De mogelijkheden zijn eindeloos… Er zijn verschillende metaalsoorten afhankelijk van persoonlijke smaak en budget: inox, ijzer, aluminium en gegalvaniseerd ijzer.


Stalen trappen kunnen ook op maat gemaakt worden volledig naar wens. Natuurlijk heeft metaal zoals elk materiaal voor- en nadelige . Een ingewikkelde trap , die bestaat uit veel onderdelen en volledig op maat is gemaakt, zal natuurlijk duurder zijn dan een simpele rechte trap.

Hiervoor heb je dan wel een . Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaal. Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank worden ontwerpen. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap, het maakt de trap tot een geheel . Stalen , metalen trappen in verschillende uitvoeringen, in heel Limburg en ver daarbuiten. Design en ijzersterk maatwerk - perfecte service op maat ! Maak een statement met een metalen trap.


Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past. Onze metalen trappen , zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast. Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra . Bij het plaatsen van buiten trappen moeten we rekening houden met het materiaal voor de trap.


Wij plaatsen ook stalen trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts