vrijdag 20 oktober 2017

Iroko boom

Milicia regia is een kleinere boom dan Milicia excelsa. Wortelaanzet tot maximaal m hoog. De schors van de stam is . Het is een duurzame goudbruine houtsoort die gebruikt kan worden voor buitenschrijnwerk maar ook voor trappen, meubels en.


Wij zijn een bouwbedrijf, houthandel en meubelmakerij onder dak.

Onder gunstige omstandigheden kan deze boom een hoogte van m bereiken met een diameter van 0. Botanische naaChlorophora excelsa (Welw.) Benth. Herkomst monster: Grand Bassam. Iroko (Milicia excelsa) fineerhout. Boomgegevens: Dit hout wordt geleverd door een meter hoge boom , terwijl de diameter tot soms meter is.


De takvrije onderstam is . Wij bieden handgemaakte massieve iroko meubels aan. Wij leveren de iroko houten boomstammeubels uit stuk massief hout, hierdoor komen de karakteristieke eigenschappen van de boom weer goed terug naar voren.

Wegens de gelijkenis in uiterlijk en eigenschappen met teak, wordt soms aangeduid als de. Doordat de boom in het koude noorden groeit heeft deze houtsoort fijne groeiringen. Het vers gezaagde hout heeft een gele tot bruingele kleur.


Van Hameren houthandel in Ter Aar bied aan: Diverse soorten hout, met en zonder natuurlijke rondingen van de boom. Zoals iroko , mahonie en teak. Tevens boomstam planken met een breedte tot 1cm. Zaag en schaafwerkzaamheden op afspraak mogelijk. Bekijk onze andere advertenties voor o. De bladen zijn 240cm, 350cm of 400cm lang en maximaal 120cm breed.


U mag zelf een blad uitzoeken! Voor meer afmetingen en prijzen kunt u ons het . Aan de voet van een uitzonderlijk dikke boom blijven we staan. De gids, een dikke man in het groene uniform van het.


Het ecosysteem is nog grotendeels intact. Verklaring termen: onbekantrecht: bekantrecht: KD: AD: boom die alleen . Loofbomen groeien langzamer dan naaldbomen, wat het hout van loofbomen harder en duurzamer maakt. Denk hierbij aan constructies zoals damwanden of bij onderliggers voor vlonders.

Hardhout wordt daarom veelal buitenshuis gebruikt. Enthandophragma cylindricum), wengé (Millettia laurentii), iroko (Milicia excelsa) en afrormosia (Pericopsis elata).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts