maandag 23 oktober 2017

Glazen balustrade buiten

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten ? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Volglazen balustrades en borstweringen voor binnen en buiten met optimale veiligheid en een transparante uitstraling.


Glazen balustrades worden niet alleen binnen, maar ook vaak buiten toegepast in vele situaties.

Hier is rondom een woonhuis een glazen balustrade op afstandshouders geplaatst. De glazen balustrade vormt hiermee een veilige afscherming rond de veranda, maar ontneemt daarmee geen uitzicht rond . Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Een van de trends op glasgebied zijn glazen balustrades. Balustrades worden gebruikt voor balkon;. Het uitzicht heeft geen belemmering . Omdat deze glaspartijen een druk moeten opvangen, worden deze uitgevoerd in gelaagd gehard glas.


Dit is gelaagd glas waarvan de individuele glasbladen ook nog eens gehard zijn.

Kleine kinderen in huis? Garandeer uw veiligheid en die van uw gezin met een glazen borstwering buiten , en een trapleuning of balustrade in glas binnen. Bovendien behoudt u buiten uw uitzicht op de omgeving, . Hierdoor kunt u de balustrade laten afstemmen op uw situatie.


We kunnen de glazen balustrades zowel uit RVS als staal vervaardigen en de balustrades kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Het spreekt voor zich dat u zowel binnen als buiten gebruik kan maken van een glazen balustrade. Beiden zijn mogelijk met het systeem van Urban Steel. Uw balkon of bovenverdieping veiliger maken? Dat kan perfect met een balustrade van glas.


Deze zorgt voor een stevige omheining maar behoudt het uitzicht. Indien u graag advies zou willen ontvangen over het afwerken van uw bovenverdieping of balkon met een glazen . Hiervoor zijn veel mogelijkheden maar om een open gevoel te creëren of behouden is een glazen balustrade , van doorzicht glas, mat glas of behandeld glas een goede. Glas deneckere maakt deze volledig op maat van uw project. Je vindt de ballustrade van glas voornamelijk binnen denk hierbij aan galerijen, trappen, maar ook buiten worden ze toegepast je vindt ze voornamelijk bij flatgebouwen (balkons e.d.).


Het voornamelijkste doel van een glazen balustrade is veilighei de glazen afbakering zorgt ervoor dat . This Pin was discovered by Vidre Glastoepassingen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Met een glazen balustrade krijgen trappen, vides en galerijen een transparante uitstraling. De bevestiging van het glas is op verschillende manieren mogelijk.


Door een U- profiel te plaatsen aan de onderzijde kan er een volglazen balustrade worden . Of bij renovatie in de plaats van een oud model op de trap. Een RVS balustrade of glazen balustrade vormt ook een mooie afscheiding bij een vide van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts