maandag 16 oktober 2017

Restaurant zakkendragerssteeg

Geniet van een diner in onze tuin of reserveer de serre voor gelegenheden. De Zakkendragerssteeg ligt tussen de Oude Gracht en het Vredenburg. Vanaf het centraal station is het slechts minuten lopen en de parkeergarages La Vie ( 150meter) en Paardenveld( 500meter) zijn prima te voet te bereiken.


Op zoek naar een restaurant voordat u naar een concert gaat in het nieuw geopende . Restaurant Zakkendragerssteeg ? Kom lekker eten bij restaurant Smaak in de karakteristieke binnenstad en proef zelf de gezelligheid.

De Markt serveert klassieke Italiaanse gerechten in een hedendaags jasje en verschillende antipasti. Nieuw eigentijds restaurant met verassende menukaart en wijze van serveren. El Olivo wordt door velen gezien als het beste tapas restaurant van Utrecht.


Lees meer informatie over ons mooie tapas restaurant in Utrecht. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van TivoliVredenburg, Utrecht, Nederland en zoek op prijs, locatie en meer. Drieharingstraat Utrecht.


Het voorste gedeelte van ons restaurant stond in de Middeleeuwen bekend als het Gilde der Zakkendragers, hier ontstond in de loop der tijd een café. Inmiddels is de Zakkendrager een volwaardig restaurant. See what people are saying and join the conversation.

De burgemeester van de gemeente Utrecht maakt bekend dat hij voornemens is de gevraagde vergunning te verlenen voor het volgende adres: Zakkendragerssteeg te Utrecht. Ons kenmerk: HZ_DH-16- . Buurt: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving. Gemiddelde uit beoordelingen. Do yourself a favor and skip this restaurant.


We asked TWICE before we ordered if the restaurant accepted American Express and were told yes. When we were ready to pay owner or manager informed us that they only accept Visa or MasterCard. Again not recommende too many other . Deze culinaire hoofdstraat van Utrecht heeft een grote diversiteit aan uitstekende restaurants. Onze restaurants zijn er voor iedere smaak en portemonnee. Address: Zakkendragerssteeg 4 Utrecht, The Netherlands.


Is This Your TripAdvisor Listing? Own or manage this property? Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more. De circa 1meter lange steeg is gelegen tussen de Oudegracht en het Vredenburg. Een intiem restaurant met prachtige serre waarin een rode beuk van meer dan 2jaar oud staat.


Kom kijken in ons eigen sprookje. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts