maandag 16 oktober 2017

Salontafel ijzeren frame

Vind stalen frame salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop salontafel ijzeren frame op Marktplaats.


Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Stoere salontafel met dik balkenblad. Industrieel frame met kruis.

Een stoere en stijlvolle Scandinavische salontafel door de combinatie van gekleurd stalen onderstel met een extra dik houten blad van gerecycleerd balkenhout. Hieronder vindt u ons assortiment salontafels met massief eiken planken, dit schaven en schuren wij en vervolgens verlijmen we er een blad van. Deze tafels zijn in verschillende.


Groot assortiment tafels, banken, salontafels , stoelen, fauteuils, bedden en kasten. Een ronde salontafel past altijd! En, niet onbelangrijk, een ronde salontafel is ook zeer praktisch. Geen harde punten om je aan te bezeren, geen poten.


Charmante landelijke eiken salontafel op gekruist ijzer metalen frame.

Extra aan deze landelijke eiken salontafel met ijzer x-poten zijn de afneembare eiken serveerplateaus. Zo serveert u in een handomdraai uw gasten. Landelijke stijl vol eiken salontafel op stevig metalen frame , beschikbaar in . Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde.


Salontafels in vintage, moderne of klassieke stijl, in verschillende kleuren en. Nog een trend op het gebied van salontafels is het houten tafelblad en een stalen frame. Deze stoere versie past door het gebruik van hout en metaal perfect in het industriële interieur.


Doorgaans wordt de salontafel intensief gebruikt. Hierdoor is het wel aan te raden deze tafel regelmatig schoon . Dit geeft de salontafel niet alleen karakter maar maakt hem ook uniek. De salontafel is afgewerkt met een donker ijzeren frame.


Deze stoere salontafel gemaakt van metaal en 2jaar oud eiken is een perfecte combinatie tussen oud eiken en strak metaal. Denk je dat je de perfecte samenstelling voor je interieur hebt gecreëerd? Zo bouw je zelf een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame. Uitgevoerd met een mango houten blad en een zwart stalen frame.


Het interieur is nooit af. Handig wanneer je net even iets meer ruimte . De Brooke salontafel set bestaat uit een kleine en groote salontafel , waarbij de kleine tafel onder de grote te plaatsen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts