dinsdag 31 oktober 2017

Sloophout gekleurd

Vind gekleurd sloophout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar sloophout ? Bekijk ons gevarieerde aanbod ( gekleurd ) sloophout en bestel direct online.


In verschillende lengtematen beschikbaar.

Sta tafel horeca met stalen frame en onderstel 1m lang. Sloophout tafel en tafelblad gecombineerd met een industrieel stalen onderstel. Deze tafel wordt gemaakt van oud hout met de resten van de verf er nog op die origineel was aangebracht. Hierdoor is ieder exemplaar uniek en lijken geen twee tafels hetzelfde.


Tafel gemaakt van sloophout van het soort eiken. Authentiek sloophout in de meest prachtige kleuren! Dit tafelblad is de absolute blikvanger in je huis.


De wit stalen poten geven de tafel een strakke en eig.

Ben je graag creatief bezig en ook best handig met gereedschap? Kijk dan waar je sloophout kopen kunt om zelf meubels mee te maken. Prachtige handgemaakte tafels van gekleurd sloophout.


Met stalen kruispoot onderstel. Tafelblad sloophout , onderstel staal . Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren , Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Voeg toe aan verlanglijst loading.


Product toegevoegd aan verlanglijst Bekijk verlanglijst. Houtvision is altijd op zoek naar unieke soorten sloophout. U kunt dit hout los bij ons.


Salontafel, rechthoekig, gemaakt van van gekleurd sloophout. De planken liggen los dus je kunt zelf de combi creeeren. Het onderstel en frame van. Oud Hout collectie Sloophout gekleurd.


Bekijk de foto van VanSloophout-com met als titel Tafels voor de horeca van sloophout , gekleurd sloophout en een stalen frame en onderstel. We hebben voor ieder wat wils, meubels van sloophout , gebruikt, nieuw en gekleurd steigerhout. Daarnaast vervaardigen wij veelal meubels naar wens op maat gemaakt, waarbij de mogelijkheid bestaat zelf de materialen te bepalen( kiezen).

Het stoere kinderstoeltje is met de hand gemaakt van gerecycled oud gekleurd sloophout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts