maandag 30 oktober 2017

Afdekzeil wit

In onze webwinkel heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en afmetingen afdekzeil ! Stevig PE afdekzeil van 1gr. De dekzeilen zijn rondom voorzien van stevige aluminium zeilringen (elke 1cm.) De afdekzeilen zijn zijn ideaal te gebruiken op de bouw , bij feestjes, . Veilig online bestellen. Vind wit dekzeil op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Ideaal tijdens dakwerken, of als tijdelijk dak tijdens werkzaa. Dekzeil , afdekzeil , bouwzeil, 4x6m, kleur wit , 100gr - €15.


Waterdicht wit dekzeil , afdekzeil , dekkleed als (tijdelijk) afdak, versiering van uw feest. Dit Sencys dekzeil is uit polyethyleen gemaakt en heeft aluminium oogjes geplaatst op één meter van elkaar. Met deze, kunt u uw tuinmeubels, uw zware.


Eenvoudig online bestellen.

Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Deze zeilen kunnen ook gebruikt worden als tijdelijke overkapping of partytent. Wij leveren de bekende afdekzeilen zoals ze ook in de bouwmarkten liggen, alleen dan goedkoper.


De dekkleden zijn beschikbaar in de volgende kleuren: groen, blauw, oranje en wit. De zeilen zijn rondom ingezoomd met een versterkt koor . Outletverkoop door Nederlands grootste tentenfabriek. Wit heavy duty afdekzeil vervaardigd in pvc, beschikbaar in diverse afmetingen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Behalve dat ik nergens een wit zeil kan vinden. Blauw en Oranje in overvloeg ( geen idee waarom).


Maar wit is bij de bouwmarkten niet te krijgen. Afdekzeil wordt gebruikt om objecten mee af te dekken en te beschermen. Wit dekzeil wordt gebruikt door consumenten en bedrijven voor vele toepassingen.

Het is ideaal ter bescherming van tuinmeubelen, bouwmaterialen, buitenobjecten en oppervlakten. Afdekzeil is waterdicht en blijft in tact bij extreme temperaturen. Dit dekkleed 2xmeter is van zware kwaliteit (1gram per m²).


Het dekkleed is voorzien van metalen ringen voor bevestiging en heeft een gezoomde rand tegen inscheuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts