maandag 30 oktober 2017

Trapspijlen dichtmaken

Wij hebben een ondernemende peuter en dreumes die regelmatig over de overloop heen en weer rennen. We hebben een open trap met daarvoor een traphek die ze gelukkig met geen mogelijkheid open kunnen maken. Verder hebben we een houten omheining rondom het trapgat met daartussen . In sommige gevallen kan je je trapspijlen gemakkelijk zelf vervangen, maar hoe ga je daarbij best te werk?


Spijlen van de spiltrap dichtmaken.

Soort trap: Open trap gedraaid. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Gedetailleerde omschrijving: Voor onze nieuw te bouwen woning (Honingzoet Borne) willen wij de bestaande trapspijlen dicht laten maken zodat er een strakke trap ontstaat.


De spijlen van de trap van de eerste en van de tweede verdieping dienen dichtgemaakt te worden. Ik kan een technische tekening . Met behulp van de spijl kunt u het balustrade hekwerk dicht maken.

Afhankelijk van wat u mooi vindt kan dit ook met een hulpbaluster. Al onze balustrade onderdelen zijn te bekijken in onze showroom. Op onze blog kunt u meer lezen over het renoveren van uw balustrade hekwerk. Villa te Zeist - Bouwbedrijf Lichtenberg.


Bourgondisch Kruis - Rustieke bouwmaterialen - Realisaties - Inkomhal. Home Sweet Home Domeinwoning . Ik Ben Op Zoek Naar Een Goede Houtbewerker Die In Een. Gaat het dan niet om horizontale verdelingen die niet beklimbaar zijn omdat er gehaard glas voor zit? Ik heb bij onze trapspijlen die te ver uit elkaar staan tentdoek doorheengevlochten - dat blijft zitten zolang wij kleine kinderen in huis hebben. Christian von Klösterlein.


Een dichte trap renoveren of een open trap dichtmaken ? Upstairs renoveert je trap binnen dag. Klik hier voor meer info en contacteer ons voor je offerte. Uw trapspijlen specialist! Alle spijlen en trap onderdelen direct leverbaar uit voorraad.


Van klassiek tot modern in smeedijzer, metaal of hout.

Ontbrekend: dichtmaken Open trap dichtmaken in de woonkamer? Gratis offertes voor uw. Onze trap is volledig open en ik wil i. Ik heb een houten trap en wil graag een houten leuning.


Trapspijlen metaal - rond. De trap heeft ongeveer treden, met een soort L - knik erin. In onderling overleg leveren wij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts