dinsdag 24 oktober 2017

Tuinhuis kootwijkerbroek

Houten tuinhuis geeft uw tuin meer karakter en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een houten tuinhuis van Geldersche Houtbouw is altijd uniek. Samen bespreken we uw persoonlijke wensen.


Fijn verblijven in de buitenlucht. In de winter lekker binnen bij de haar en in de zomer?

Uw eigen buitenkamer… en dat geheel naar uw eigen wens. Elk bouwwerk dat door Wesselshoek is gerealiseerd heeft . Uw wens vormt voor ons de ultieme uitdaging. Zullen we binnenkort een afspraak maken om uw. Kootwijkerbroek ( Gld.) . Voor alles op het gebied van houtbouw op maat.


Wanneer u kiest voor de professionaliteit, van Schipper Groep, kiest u voor kwaliteit en jaar ervaring.

Klik voor meer modellen en onze contactgegevens op de link van onze website. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Tuinschuur te Barneveld. Terras overkapping Klarenbeek.


Laat u inspireren door onze portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op. Soms wordt een tuinhuis ingezet als een tijdelijke woonruimte. Alle seizoenen buiten leven, dat is wat veel mensen willen, weet de . De producten zoals tuinhuisjes en blokhutten worden veelal geleverd in vuren- en grenenhout maar zijn ook in andere houtsoorten leverbaar waaronder Western red ceder en Siberisch lariks.


De poorten en hekwerken zijn meestal van hardhout (Padouk, Itauba, Eiken,). Wij zijn dealer van verschillende merken in de . Hieronder zijn enkele van deze projecten te zien in drie categorieën,. Realisatie Veranda - Lunteren. In het dorpscentrum gelegen compacte vrijstaande woning met een slaap- en badkamer op de begane grond.


Nieuwbouw tuinhuis met berging - Nijkerk . De perceelsoppervlakte is 3m2. Besloten achtertuin met terras en tuinhuis.

Extra terras aan de zijkant van de woning met zicht op de weg. Op loop- en fietsafstand zijn uitgestrekte bossen bereikbaar. Uw uitzicht vanuit de woning is gevarieerd: of u kijkt uit over de weilanden of u kijkt uit over de fraai aangelegde tuin met terrassen.


Bij het grootste terras is een leuk tuinhuis met kleine overkapping. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een vijver en tuinhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts