vrijdag 20 oktober 2017

Blokhut hout 40 mm

Er zijn mes-en- groef verbindingen aanwezig, tot en met mm zijn de profielen met mes-en- groef beschikbaar. De werkende hoogte van deze blokhutplank is 11. Bestel vuren blokhuthout nu bij de grootste houthandel van Nederland.


Blokhutten met een zeer stevig 40mm profiel. Eenvoudig online te bestellen via de webshop van Online Tuinhout.

Dit wil zeggen dat de blokhutten zijn gemaakt van blokhutprofiel planken van 40mm dik. Uiteraard van top kwaliteit zweeds vuren hout. Voor vele toepassingen geschikt.


De weergegeven prijs is per strekkende meter. Behandel Onbehandeld . Grootste assortiment online o. Meeuwen-Gruitrode Gruitrode .

Dit blokhut model is de 40mm variant van de Interflex 50mm Wolfskappen. Met een Interflex blokhut. Impregneren levert een langdurige bescherming van het hout van uw blokhut op. Wees de eerste om dit product te waarderen.


Zweeds vurenhout Uit eigen fabriek Volledig aan te passen naar uw wensen. Specificaties van deze blokhut met overkapping. Type dak: Plat dak ( modern). Houtsoort : Zweeds Vuren. Afmeting blokhut (bxd): 4x . Topkwaliteit houten blokhut van Interflex voor de laagste prijs.


LET OP: Zeer scherpe prijzen! De gepatenteerde hoekverbindingen met facetsnede. Het hout is onbehandel daarom adviseren wij om het hout te behandelen met een . Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.


De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt.

Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte. Funderingsmaat : 480x380cm. Glas : gehard dubbel glas. Bevestigingsmaterialen : .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts