maandag 16 oktober 2017

Vogelnet zwart

Heeft u overlast van vogels? Dan bieden onze de vogelnetten de oplossing. Wij leveren verschillende soorten en maten vogelnetten. Assortiment vogelnetten.


Vogelnet zwart - 5xmeter - maaswijdte 50mm kopen? De goedkoopste van Nederland!

Ook heeft u keuze uit diverse maasvormen zoals de dropse maas of een vierkante maas. De standaardkleur van deze volièrenetten is zwart. Uiteraard behoren afwijkende kleuren, in overleg met een van onze medewerkers, ook tot de mogelijkheid. Vind vogelnet op Marktplaats.


De netten zijn vervaardigd van een kunststof vezel en zijn dus bestand tegen alle weersom. Voor iedereen een voordeel. Ideaal voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming . Ze zijn bruikbaar om tijdelijk over gewassen . Alle vogelnetten hebben na productie een markering in de hoeken en de lange zijde heeft een label.

Maatvoeringen Een groot assortiment standaardnetten is met intervallen van meter vanaf 5xtot 20xmeter beschikbaar. Naast het beschermen van de moestuin en gewassen voorkomen de tuinnetten tevens dat er . Het mm zwarte net is . Even de voordelen op een rijtje: 1. Supersterke, gevlochten vogelnetten. Licht en grofmazig tweedraads tuinnnet voor veelzijdige toepassingen. TUINNET 5X3MTRZWART MAAS 28MM HJ.


Deze kwaliteit wordt overal ter. Dit is een ideaal slijtvast materiaal voor vogelnetten en is bestand tegen een breed scala aan chemische middelen en klimatologische omstandigheden. Met een vogelnet wordt voorkomen dat vogels schade kunnen aanrichten aan tuin, moestuin, groente en fruit. Hendrik Jan Tuinnet (x m) zwart maas (mm).


Fruitnet maaswijdte 28mm Volle baal. Kan ook worden gebruikt over vijvers en moestuinen. Zwart vogelnet van 1 of 30x100m. Groene VidaXL Afdekmiddelen -. Zo zit er altijd een formaat tussen voor uw specifieke toepassing.


Onze standaardmaten lopen uiteen van 4×1m tot 12× 1m. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden van een confectie op .

Bescherm planten, bomen en gewassen met een afdeknet van Praxis om schade te voorkomen. Bekijk het volledige assortiment afdeknetten online en reserveer. Zeer sterke vogelweringsnetten in gebreid uv-gestabiliseerd polyethyleen monofilament. Ruitvormige mazen 22mm x 22mm.


De enge mazen beletten de doorgang van vogels, maar laten het zonlicht goed door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts