dinsdag 31 oktober 2017

Houten poppenhuis ikea

Als je kind ouder wordt, kan het. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Ikea poppenhuis bestellen? Houten poppenhuis van Pintoy.


Dit landhuis is heerlijk groot om gemakkelijk met meerdere kinderen in huis te spelen.

Geen oud bollige meubeltjes, geen vreemde (lelijke) poppetjes en een heleboel zelf gemaakte spulletjes. Wordt hier niet zoveel mee gespeeld dus mag naar een ander kindje. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Huis hebben we gekocht voor 795. Meubels van ikea waren per set euro, dit zijn inclusief sets. Hartstikke leuk voor moeder en kind :).


Waarom die inrichting niet gewoon in een houten huis zetten en je kinderen daarna met Playmobil te laten spelen? Kleine handgemaakte meubels maken je unieke poppenhuis helemaal af.

Verzamel verschillende materialen, je kan het zo gek niet bedenken! Van de houten ijsstokjes maak je een tafel met bankje, het karton . Er komen nog wel wat kosten bij aangezien deze ook echt kaal wordt opgeleverd. Maar deze heeft wel weer leuke pimp mogelijkheden!


Dit poppenhuis heeft openslaande. Deze fabrikant produceert al meer dan jaar creatief houten speelgoed en kindermeubelen. Al vele kinderen hebben in deze.


Aan mijn creativiteit is de laatste tijd niets aan te merken. Zo wilde ik ook graag voor dochterlief een poppenhuis opknappen. Na een tijdje nauwlettend Marktplaats in de gaten houden, kwam er een pareltje voorbij redelijk in de buurt. Afbeeldingsresultaat voor houten poppenhuis ikea âœ–ï¸ Poppenhuis from Kinderopvang Huizen , source:nl.


In de serie vinden we een meegroei bureau, die in hoogte te verstellen is. Daarbij een kruk, opbergkar, boekenhouder en prachtig houten poppenhuis. Het is geschikt voor kinderen vanaf jaar. Hier maak je toch met liefde een hoek in huis voor vrij?


Kijk mee en laat je inspireren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts