woensdag 18 oktober 2017

Houthandel particulieren amersfoort

Op zoek naar Douglas, Tuinhout, Vuren of Hardhout? Bouwman en van Dijk verkoopt de hoogste kwaliteit hout in uw omgeving voor de laagste prijs! Bent u van plan om te klussen? Wij hanteren zeer scherpe prijzen, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Ook kunnen wij het voor u op maat zagen en eventueel bezorgen, wanneer dit gewenst is.


Bezoek onze houthandel in Hoevelaken.

Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies. Wij maken en leveren alle soorten hout , houten vloeren en plaatmateriaal. U hebt ruime keuze uit onbewerkte of door ons. Timmerwerk met Komo-keur. Kozijnen, allerlei varianten van deuren, ramen en schuifpuien worden onder de naam Venti- Safe op de markt gebracht.


Zowel in Nederland als in het buitenland geniet het bedrijf bekendheid als . In onze eigen werkplaats voor machinale houtbewerking bieden wij bovendien vakwerk voor bedrijven en particulieren. Wij zijn een onderneming met zeer veel ervaring, ambacht en een hypermodern machinepark. Maatwerk, service, vakmanschap en een prettige sfeer zijn de kenmerken die u aantreft bij .

Koninklijke Jongeneel B. Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. Specialist in houten gevelbekleding op maat. Eiken, Kastanje, Douglas, Western red cedar enz. Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Utrecht inclusief De Meern klusbedrijven en groenbedrijven die korting krijgen.


Ondanks omstandigheden, Filippo houtvoorraad op orde. Amersfoort Van de Pol hout en bouwmaterialen. Filippo is het adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen.


Professionals en particulieren voelen zich bij ons prima thuis. Wij hebben alles voor klussen in en rond het huis, hout , verfproducten ijzerwaren enz. Groot assortiment douglas hout.


Van douglas planken en balken tot complete tuinschermen! Tulp-Bijl is een groothandel in hout , plaatmateriaal en bouwstoffen en behoort tot één van de oudste en meest veelzijdige leveranciers van Nederland. Het bedrijf beschikt over vestigingen. Bij veel aannemers in midden en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts