woensdag 25 oktober 2017

Spelregels keezen 8 personen

Keezen is een Oud-Hollands bordspel voor minimaal tot maximaal personen. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. De Spelregels Keezen lijken erg op een combinatie tussen mens erger je niet en klaverjassen.


Voor dit spel heb je het volledige kaartspel nodig, exclusief de jokers. Je deelt de kaarten als volgt: 1e ronde kaarten per persoon. Daarna is de volgende speler .

Bij personen gebruikbijvoorbeeld dus 5x een kaartspel. Waarom zitten er jokers bij de kaarten,. Zij worden niet gebruik met Keezen. Moet je met het spelen van de kaarten. Ja, als u bij ons een keezenspel besteld krijgt u hier kaarten, pionnen en spelregels bij, alles wat u nodig heeft om te spelen.


Ideaal om bijvoorbeeld mee op reis te nemen, u weet nooit met hoeveel personen u aan de Keez-tafel komt te zitten. Speel het bord met tot personen ! Totaalbox hout en pers.

De aangepaste spelregels en de extra route door het midden maakt KRUIZKEEZEN nog spannender, tactischer, leuker en verslavender dan Keezen al was! Dit bord is ontworpen zodat de leukste tactieken en spelervaring kan worden verzekerd. Aas: opzetten of vooruit – Heer: Opzetten – Vrouw 12: plaatsen vooruit – Boer: ruilen met een andere pion – = tien vooruit – = negen vooruit – = acht vooruit – = moet in . Dit is een video-instructie van het spel Keezen.


Te vinden op de -pagina van de Sport- en. Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen. Ieder kiest een eigen kleur om mee te spelen. Je partner zit diagonaal tegen over je. De kaarten bepalen hoeveel stappen je mag zetten met je pion.


De eerste ronde krijgt ieder vijf . Een speler schudt en deelt de kaarten zonder jokers. Ieder speler krijgt de eerste ronde kaarten per persoon. Als deze gespeeld zijn deelt dezelfde deler kaarten per persoon.


Omdat je hiermee minder stukken hoeft aan te schaffen bespaart het flink! Inhoud: hoekstukken tussenstukken duo keezbord stukken keezbord stukken om met oneven aantal spelers te Keezen pionnen in verschillende kleuren spelregels voor alle . Het is het totale pakket. Met keezbord the Battle . Keezbord Hout totaalbox personen.

Keezen is, net als mens- erger-je-niet afgeleid van het Indiase bordspel Pachisi, maar wordt met kaarten in plaats van een dobbelsteen gespeeld. Keezen wordt meestal gespeeld met twee of drie teams van twee personen (in totaal dus vier of zes personen ). Met een oneven aantal personen Keezen is net zo leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts