vrijdag 27 oktober 2017

Ronde houten schijven kopen

Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare ronde houten schijven ! Laten we aan de slag gaan! Houten schijven met een gat circa 2gr.


Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer.

Kijk verder voor ons volledige assortiment. Een of meer jaren gedroogd in eigen droogschuren. Kwaliteit GOED: Mooie schijf , kleine krimpscheur toegestaan en bast grotendeels in goede staat met of zonder mosgroei.


Vind boomstam schijf op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze houten schijf wordt verkocht per stuks, en zijn leuk om ter decoratie te gebruiken voor bijvoorbeeld een zelfgemaakte krans, lantaarn of ander decoratiestuk.


Geschikt voor, binnen, buiten.

Inhoud (in stuks), stuks in net . Alle houten materialen om te bloemschikken. Bekijk onze collectie, alles is op voorraad. Afmetingen product: Ø ca. Levertijd: Direct leverbaar . Een mooie houtschijf waarmee je allerlei creatieve dingen kan doen. Je kan de schijf graveren, beschilderen, gebruiken voor een bloemschikking of combineren met kaarsen maar je kan ze ook vernissen om te gebruiken voor het serveren van hapjes.


De houtschijven zijn niet behandeld en elke houtschijf is uniek in kleur . In deze categorie vindt u al onze ronde boomstamschijven in verschillende houtsoorten om meubels van te maken. De meeste bladen die verkopen zijn kunstmatig gedroog dit zorgt er voor . Beschikbaarheid: In voorraad. Op dit moment lopen er geen acties.


Schrijf in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van nieuwe acties. Artikeltype, Ronde schijfjes. Toepassing, Afdekken, Sluiten. Dit schrijven-up is perfect u doorloop, als geschetst info heeft is kopen hieronder om u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts