vrijdag 13 oktober 2017

Wijnvat 5 liter

Mini eiken wijnvat van liter. Op onze site kunt u de gebruiksaanwijzing downloaden. Prachtig voor feesten en diners. Op zoek naar een mini vaatje? Liter vaatje € 6ca.


Gemaakt van RVS, prachtig stukje handwerk!

Zowel functioneel als ter decoratie te gebruiken. Toevoegen aan wenslijst loading. Dit product staat reeds op uw wenslijst! Laat zelf uw wijn rijpen in dit metalen vat. Nieuwe eikenhouten wijnvaatjes, incl.


Geschikt voor opslag van wijn. PTDecoratief wijnvat vatje is met parafine bewerkt er kan drank in en mag gebruikt worden er mag geen drank in bewaard worden. Daarom zijn ze heel duur.

Steeds meer wijnmakers kiezen dan ook liever voor roestvrijstaal. Denk hierbij aan tanks met ruim duizend liter. Hoe zit het dan met de smaak die houten vaten afgeven?


Dat komt de smaak ten goede. Ik bied een oud vat te koop aan, vermoedelijk een oud wijnvatje. Het tonnetje is nog in goede staat en kan ongeveer liter kan bevatten. Wijnvat als container voor doos wijn max.


Zwart, rood of zilveren wijnvat. Bezorgkosten: € ,95Aanbieding bekijken. Flessenborstel (halfrond). Kastanjehouten wijnvat - regenton - 1liter.


Gratis lijnolie om de ton mee te behandelen. Durkheimer Fass Herzstuck der Weinstrasse: Gezellig tafelen in het grootste wijnvat (0liter ) ter wereld - Bekijk 2reizigersbeoordelingen, 1onthullende. Redelijk voor een redelijke prijs.


De bediening, de ambiance, . Houten Regentonnen, wijnvaten , kuipen en handpompen. Het houten vat wordt geleverd met vele accessoires en doet ieders bierhart sneller slaan.

U heeft de keuze uit vijf verschillende maten: liter, liter, liter, liter of liter. Nadien ledigen, goed laten uitdruppen en ontsmetten met een zwavelwiek. Onmiddellijk vullen met wijn (zachtjes vullen).


Bag in box wijnvat met standaard. Liggend model, zeer degelijk. Voor wijnzak tot liter. Tweede noviteit is de BBQ Beefmaster, een grote barbecuetafel met een 2liter wijnvat eronder. Door de thermostaat en het Tip Top Temp-systeem is deze uitvoering geschikt voor grillen, bakken en roken.


Aan de zijkanten zitten uitklapbare roestvrijstalen bladen voor het bbq-gereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts