dinsdag 18 augustus 2015

Dik fineer eiken

Onderstaande producten uit de Oak collectie Allegro hebben wij beschikbaar in onze voorraadcollectie. Hierdoor kunnen we deze snel leveren. De overige producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.


De producten zijn in vier verschillende diktes verkijgbaar. Houthandel Van Laere Hout heeft een breed assortiment aan Eiken producten waaronder Eiken dik gefineerd MDF.

Doorgaans zijn al onze fineren op mm gesneden. De meest courante houtsoorten kunnen bij Decospan echter ook als dik fineer bekomen worden. De houten plankendeuren in dik fineer uit de Retro Alfa Omega collectie van Nordex.


Natuurlijk de recht-toe-recht-aan soorten fineer zoals Eiken , Beuken, Mahonie en Teak - maar ook de speciale fineersoorten als Noten Wortel, Iepen Wortel,. FINEER MM Prijslijst extra dik fineer - dikte circa mm, Fineer mm dik. Europees eiken fineer mm dik.


Voor een interieurproject kunnen wij stammen bij elkaar zoeken om een homogeen beeld te creëren.

Fineer geeft ieder project een unieke uitstraling. Wij verwerken fineer van 0. Op aanvraag kunnen wij ook exclusieve fineersoorten leveren die wij . Finaspan is één van de grootste producenten van gefineerde platen in België. Het fineer wordt samengesteld en geperst op basisplaten om gefineerde platen te creëren. Natural Panel is een multiplex plaat met een kern van 12mm berk en een eiken toplaag van 4mm gezaagd hout.


Toepassingen: tafelbladen, traptreden, meubilair … Natural panel is perfect combineerbaar met Natural Floor (halfmassief eiken parket). MDF eik dosse dikfineer 2. Ontdek hier de acties en nieuwe producten. Geïnteresseerd in één van onze . Decoflex is een gevoegd vel fineer dat gemakkelijk te ver- werken is. Elk van deze soorten heeft een specifieke uitstraling.


Balkenhout eiken vergrijsd. Je kunt deze platen krijgen in standaard fineer en dikfineer. Het Lignapal balkenhout eiken brut is ook leverbaar in .

Moderne en klassieke fineer eiken binnendeuren: Vlak met horizontale of verticale nerf. Talrijke design uitfrezingen. Vlakke dik - fineer eiken deuren met planchetten, glad of gelintzaagd.


Ook in gefineerde platen heeft Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod. Bijna alle houtsoorten kunnen wij aanbieden op flexibel fineer of gefineerd op MDF, spaanplaat, multiplex of blokplaat. De backing moet bovendien even dik zijn als het fineervel op de voorzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts