maandag 17 augustus 2015

Verjaardagskalender steigerhout

In deze categorie vindt u onze kalender op steigerhout. Alle kalenders worden geleverd met hangertjes ( stuks rondjes of mannetjes, incl. ringetjes voor bevestiging). Daarnaast zijn er tevens extra rondjes in een set van stuks extra mee te bestellen om uw kalender uit te breiden. Voor in huis, op kantoor, op school of als cadeau.


Mooie en originele kalender.

Uit te breiden met hangertjes. Een origineel en apart cadeau. This Pin was discovered by Anneke Blokken. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Verjaardagskalender gemaakt van oud Steigerhout (incl. rondjes). Leuk om aan iemand of uzelf cadeau te doen! Afmeting verjaardagskalender: ca.


Extra rondjes voor steigerhouten verjaardagskalender voorzien van haakjes en oogjes.

Deze mooie en originele kalender op steigerhout met eens speels karakter is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm. Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, . Foto geplaatst door mejwen op Welke.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Atelier bertina Overijssel koe paard kievit ljip fries friesland verjaardagskalender kalender zwart wit luxe geschenk cadeau. Hij wordt snel geleverd tegen een scherpste prijs van NU 295.


Op zoek naar een bijzondere verjaardagskalender van steigerhout en keramiek? Deze kalender wordt geleverd inclusief rondjes incl. De meest nuttig zijn gebruik gemaakt van in de gebieden. Wanneer de bedrijf sociale verantwoordelijkheid gebied het verschijnt die bedrijven niet bereid te maken . Het steigerhout wandbord heeft horizontale plankjes.


Een erg leuke decoratie voor de woonkamer, gang of naast de voordeur. Kleuren van het hout kunnen afwijken van de foto. Orginele houten verjaardagskalender met peertjes.


Onder elke maand kun je zelf houten schijfjes (peertje) met de dag en naam toevoegen door middel van zacht metalen open ringetjes (makkelijk met de hand open en dicht te buigen).

Helemaal van deze tijd: Steigerhout. We maken een mooi bord voor aan de muur of om ergens neer te zetten, vol met schelpen, driftwood en marine touw. Voor de sfeer een hangen we er een lichtje naast. Een zelfgemaakte verjaardagskalender maar dit keer niet van papier maar van hout.


Deze leuke sfeermaker wordt gemaakt op steigerhout , dus lekker stoer! We gaan aan de slag met. We maken van steigerhout een paneel die we zowel op kunnen hangen als neer kunnen zetten.


Plaats in winkelwagentje Plaats op verlanglijstje, € 95. Tekstbord koor steigerhout , Be still and know.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts