vrijdag 28 augustus 2015

Houten border maken

Verhoogde borders met hardhouten omlijsting maken. De randen voor de borders maak je zelf van hout of van een ander materiaal of besteed je uit aan een professional. Maar wilt u nu eens iets anders of juist iets unieks en persoonlijks dan kunt u ook zelf een border maken.


U kunt bijvoorbeeld een houten of een stenen border. Hoe kun je zelf een houten.

In deze video laat Jurgen. Borders en plantenbakken maken. Met borderrollen en wat houten latjes krijg je dit gemakkelijk voor elkaar.


Wil je meer informatie over tuinhout ? Zet de borders uit met behulp van een landmeter en houten latjes. Je kunt palissaden echter ook met draad samenbinden en er kleine ronde borders van maken. Houten palissaden zijn meestal gemaakt van binnenlands hout.

Een houten border kan op verschillende manieren gemaakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld op een eenvoudige manier een houten border van planken maken. Je kunt een verhoogde border maken van bijvoorbeeld hout of steen. Op de foto hieronder is de Brickwall van Excluton gebruikt. Houten borderrollen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.


De meest gangbare hoogtematen zijn 2 en centimeter. Online is er best veel te vinden over borderbakken maken van hout , dus de constructie zelf krijg ik wel in orde, maar ik vind weinig info over . Koop of Verkoop border op Marktplaats. De stapelblokken kunnen gebruikt worden om een border te maken of plantenbak. Op het houtwerk rondom deze borders kan Karel zitten voor een borrel met.


Ga je een nieuwe tuinborder aanleggen, maak dan om te beginnen een. Deze klustip gaat over het aanleggen van een houten border in uw tuin. Zie hieronder de stappen die je kunt volgen voor het plaatsen van . Met onze borderranden van hout en staal heeft u altijd een oplossing voor handen.


Wilt u een verhoogde border maken van beton, bekijk dan de categorie . Ik wil een verhoogde border maken.

Bepaal de afmetingen van de plantenbak of verhoogde border die u wilt realiseren en zet deze met houten paaltjes uit. Een keurig afgewerkte borderrand maakt de tuin zichtbaar mooier. Voor een nette afwerking tussen gazon, terras en borders kan je gebruik maken van rubberen afboording.


Goedkope palen, palissades, regels, borders en verbindingsstukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts