woensdag 26 augustus 2015

Okoume multiplex gegrond

Okoume multiplex gegrond. Hoogwaardig watervast multiplex. De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar.


Opgebouwd uit door en door okoume fineren en voorzien van een zijdige 80mu witte primer (tussentijds geschuurd). De gladde plaat is een topproduct op multiplex gebied en kan ook gebruikt worden voor binnenbetimmeringen in vochtige ruimtes.

Leeuwerik is leverancier. Multiplex gegrond in 12mm, 15mm en 18mm is geschikt voor een perfecte afwerking van buitenwerk en splintert niet. Btw (€ 2per plaat excl. Btw) product: frans okoume watervast verlijm minimaal. Quickplex multiplex wordt in twee lagen opgebracht en tussentijds licht geschuurd.


Deze plaat is tweezijdig voorzien van een witte grondverflaag. Onbehandeld okoumé , wit gegrond , grijs gegrond , en mdo. Ook garantiemultiplex op voorraad in okoume multiplex.

Watervast multiplex geschikt om buiten te gebruiken. De platen zijn geschikt voor exterieur gebruik en zijn makkelijk en vooral fijn te bewerken. Vandaag bestel morgen in huis: nu tijdelijk voor €3verzendkosten . Ecopaint multiplex is gereed voor afwerking.


Door de fijne nerfstructuur is deze plaat uitstekend geschikt om te bewerken met alle houtbewerkingsgereedschappen. De verlijming is watervast ofwel WBP ( Water Boiled Proof). BouwProfi biedt professionele artikelen voor elke klus. Met meer dan 1jaar ervaring kun je bij ons vertrouwen op vakkundig advies, hoge kwaliteit en een uitstekende service.


Gegarandeerd op het juiste moment bij jou op de stoep bezorgd. We zijn er voor de klus die je goed aan wil pakken. Het wordt normaal gesproken . Een ruim assortiment Alle houten platen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Informatie: Uit door en door opgebouwde okoume fineren watervast verlijmde multiplex plaat. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 100. Verlijming exterieur volgens NEN-EN 314-klasse 3.

Gardoplex garantie voorwaarden. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts