donderdag 13 augustus 2015

Rondhout 100mm

Rondhout gefreesd geïmpregneerd 1mm. Behandeling: groen geïmpregneerd. Bestel deze ronden palen nu online. Bel of mail voor de actuele voorraad en bij grotere afname voor de prijs.


De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Half rondhout diameter 1mm.

Berkenstam - Ø - 1mm , . Ronde palen gefreesd met een lengte van 00m en een diameter van 100mm. De palen zijn gemaakt uit vuren hout dat groen geïmpregneerd is. Deze palen hebben geen punt.


Hieronder vindt u alle soorten rondhout die u bij Houthandel Van der Heijden kunt kopen. Rond gepunte en rond gefreesde palen, alsmede halfronde regels hebben wij altijd op voorraad. Al het rondhout is van geïmpregneerd Vuren en verkrijgbaar in verschillende diameters. Ron Gefrees Ø 100mm geimpregneerd.


Verschillende maten en behandelingen.

Gadero heeft nu ook duurzame rondhout robinia palen te koop! Dat maakt deze grillige robinia palen dus zeer geschikt als afrasteringspaal, boompaal of tuinpaal. En staanders van Ø 80mm. Voor Horizontale balk van 100mm. Schommelring met karabijnhaak Ø 1mm.


Dat wil zeggen dat de onderkant van de bamboe paal 1mm kan zijn, en de bovenzijde slechts mm. Omdat wij ons rondhout zowel verhuren voor montage middels ingraving, alsmede verhuren voor onze betonblokken, hebben wij gekozen voor gefreesd naaldhout. Dit naaldhout heeft een vaste maatvoering over de . Douglas Boomstamtafel voor in de tuin, onder de veranda of in huis.


De Boomstamtafel is opgebouwd uit twee 100mm boomstambladen die d. Het blad is bevestigd op 150x1Douglas vierkante palen. Déko-Play schommelhaken set met beugel voor rondhout 100mm. De haken zijn elektrolytisch verzinkt en zijn gelagerd met een nylon lager. Verduurzaamd vuren houten Palen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts