donderdag 20 augustus 2015

Plakfolie meubels

Meubels pimpen met plakfolie Elliot Heb je ook een kastje die wel toe is aan een opknap beurt? Of wil je gewoon graag eens iets veranderen aan je interieur? Met plakfolie is heel veel mogelijk.


Wij hebben in ons kantoor een kastje gepimpt. Het gaat om het ikea kastje met vier vakken die bijna iedereen .

Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Meer privacy met raamfolie.

Je vindt hier alle soorten plakfolie : statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Check nu plakplastic bij GAMMA. Ben je uitgekeken op je meubels , je keukenkastjes, de kleur van je slaapkamerdeur of wil je je keukentafel op Marktplaats zetten omdat de kleur van het hout je niet meer bevalt?


Heeft u net een prachtig tafelkleed uitgezocht? Dan kunt u met plakplastic uw interieur verder een positieve boost geven, zonder dat het veel hoeft te kosten. Ik toverde een oude kast om, ik gaf hem een upgrade! Ik gebruikte hiervoor plakfolie , ik geeft je.


Wrap met deze folie met gemak een keuken, of uw badkamer meubel. Let wel dat de folie altijd goed heet word nageföhnt als de montage over scherpe hoeken en bochten gaat. Dan fixeerd deze wrapfilm daar namelijk . Eiken beuken kersen, enz.


De grootste collectie plak en raamfolie van Nederland. Kies zelf je favoriete foto, afbeelding of design en ontwerp je eigen plakfolie precies zoals jij dat wilt! De perfecte oplossing voor de individuele decoratie van wanden, deuren, meubels en voorwerpen.


Plakfolie voor meubels in extra dikke uitvoering. Voor individuele stickers en plakposters van lichtdoorlatende, zelfklevende folie.

Wist jij al dat je een kast heel eenvoudig een compleet nieuwe look kan geven door gebruik te maken van plakfolie ? Hoe beplak ik mijn meubel of ander object met stickers? De mogelijkheden zijn oneindig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts