donderdag 27 augustus 2015

Tuinhuis showroom utrecht

Zoekt u een tuinhuis in Utrecht ? Zoek niet verder want bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes vindt u uw droom tuinhuis. Wij zijn al ruim jaar. Modern tuinhuis Utrecht is een tuinhuis met een lange luifel waaronder u heerlijk kunt vertoeven. Dit tuinhuis met een luifel wordt .

Het tuinhuis is opgebouwd uit een geimpregneerd regelwerk betimmerd met rabatplanken. Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis , veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom ! Ruime keuze, scherpe prijzen en specialist in maatwerk.


Laat u verbazen en bezoek onze website of showroom in Amstelveen. Daarnaast bekijken we wat er voor u haalbaar is en nadien zullen wij met uw tuinhuis op maat aan de slag gaan. Daarbij heeft u zeer veel mogelijkheden.

Brand Timmerfabiek Solide is dé specialist in tuinhuisjes , blokhutten, prieëlen, overkappingen en levert een uitgebreid assortiment hout voor in de tuin. Bent u op zoek naar tuinhout in Utrecht ? Voor advies op maat over de verschillende mogelijkheden met tuinhout, nodigen wij u graag uit in onze showroom in de regio Utrecht. De mooiste Showroom van Nederland. Groots uitgestald assortiment in Europa. Het aanbod Terrasoverkappingen . Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten.


Onze bedrijfsfilm geeft u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. Vanuit richting Utrecht : Arichting Gorinchem, Breda. Bij knooppunt Gorinchem Arichting Rotterdam volgen, neem de 1e afslag Hardinxveld-Giessendam ( afslag 26), onderaan rechtsaf, doorrijden tot aan de T-splitsing en dan linksaf, na 5m. Ontbrekend: showroom.


Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons hoogwaardige blokhutten in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor . Deze pagina wordt beheerd door: Ilija Petrov i.

Van budget tot zeer luxe veranda systemen met de mogelijkheid om diverse opties toe te voegen. Zonwering en rolluiken, glazenpuien en elektrisch verstelbare veranda . MBI, Geosteen,puras, demiton, wildverban betontegels, terrastegels, hardhout, geïmpregneer tuinschermen, schuttingen, blokhutten, tuinhuisjes , natuurlijke tuinafscheiding . Dit project is door Twente Wood gerealiseerd in Utrecht. Dit buitenverblijf is de overkapping 'Brammelo' voorzien van 1 plat dak, uitgevoerd als berging van 600cm breed en 300cm diep met daarvoor een overkapping van 300cm breed en 300cm diep.


Tuinhout en Tuinmateriaal Kopen? Tezamen gemonteerd in een L-vorm. Er zijn veel verschillende houten producten leverbaar als kant-en-klaar product. TuinVisie biedt een scala aan mogelijkheden.


Voor hout, plaat en bouwmaterialen ben je bij PontMeyer Utrecht aan het juiste adres. Snel te bezorgen of direct af te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts