vrijdag 14 augustus 2015

Koempoelan purmerend

Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over het reilen en zeilen op school. Onze school is de oudste school van de wijk Weidevenne in de gemeente Purmerend. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.


Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. De gegevens zijn afkomstig van DUO,. Stichting openbaar primair en speciaal onderwijs Purmerend.

Want iets wat zo goed wordt gebruikt, wil je natuurlijk behouden voor de wijk en de rest van Purmerend. Opzoek naar Basisscholen in Purmerend ? Maandag maart was de start van het project Wereldmuziek op de o. De hele school gaat in dit project aan de slag met allerlei soorten muziek uit verschillende landen en werelddelen. Voorwoord van het bestuur.


Geachte ouders, verzorgers,. Onze visie op onderwijs is: We willen leerlingen voorbereiden op een toekomst die zij zelf creëren. Deze school ligt in de zogenaamde Azië-wijk. Daartoe richten we ons .

Niets moet, een heleboel mag. Je mag zelf meedenken over activiteiten en meehelpen bij de organisatie ervan. We hebben twee verticale stamgroepen voor kinderen van 4- jaar. De meest volledige site met ruim 66.


Denominatie: Openbaar Methode: Geen onderwijs methode gespecificeerd. Aantal leerlingen: 446 . De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. De groepsruimten zijn op de eerste verdieping, waar ook een computerlokaal en een eigen speelruimte is. Overheidsorganisatie, Gemeente Purmerend.


Gangeslaan 5 Basisschool te Purmerend , Openbaar. Vastgesteld door, college van burgemeester en wethouders. Onderwerp, openbare orde en . Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Deze appartementen worden verhuurd speciaal voor jongeren uit Purmerend met een.


Contact: Peter Jansen (Sportcoördinator).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts