vrijdag 14 augustus 2015

Trapleuning met licht

Heel gemakkelijk voor u: met ongeveer weken na opdracht bent u een multifunctionele design trapleuning rijker. U drukt op het knopje of kiest voor het vernuftig ingebouwde sensorsysteem en voilà: licht op de trap! Zonder draadjes en naadjes dus heel eenvoudig genieten van het gemak van een goed verlichte trap.


Is uw trap een vergeten kindje in uw interieur? Een donkere ruimte die u dagelijks gebruikt, maar waaraan u weinig aandacht geeft?

Een plek waar vaak ongelukken gebeuren? Dit kunt u eenvoudig oplossen door een trapleuning met LED verlichting. Bestel uw trapleuning met LED verlichting bij RVStrapleuning. Anderzijds bij projecten in de openbare ruimte.


Een oplossing waarmee deze LED lichtlijnen eenvoudig aangebracht kunnen worden. Kortomaak kennis met . Trapleuning verlichting. Het brede assortiment trap verlichting geeft u de mogelijkheid om uw trap of trappenhuis meer kleur te geven.

De trapleuning wordt verlicht door een led strip in de trapleuning te verwerken. Een naadloze integratie van een kwalitatieve LED lijn in uw trapleuning of parket? Kies de lengtes van de LED lijnen en kies de lichtkleur, van een koeler licht tot een warmer, gelig licht. Wij plaatsen het naadloos. Diverse decoren en kleuren zijn leverbaar.


Wil jij ook een traprenovatie met bijpassende trapleuning en verlichting? Of wil je graag meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Upstairs om een persoonlijke afspraak te . Sommige modellen zijn bijna onzichtbaar – totdat je het licht aandoet natuurlijk. Het licht zal zich voldoende verspreiden en de gehele trap egaal verlichten.


Bovendien zullen ze door de hoogte van de leuning een goede lichtspreiding hebben en ook de andere kant van de treden verlichten. Langs de leuning van de trap is een RGBW led strip gemonteerd. Met gebruik van een bewegingsmelder gaat de ledverlichting precies op tijd aan. Bekijk het uitgebreide assortiment trapleuningen van CanDo. Van modern tot klassiek, kies de leuning die het beste bij uw interieur past.


Mooi maar vooral heel veilig.

Een nieuwe trapleuning maken uw nieuwe traprenovatie helemaal af. Bij Venlo bekijken we altijd het totaal plaatje van een traprenovatie. Daar maken trapleuningen ook deel van uit. Verlichting is belangrijk in de openbare ruimte.


In de inrichting van de openbare ruimte worden steeds meer innovaties toegepast. Ledverlichting is er één van. Enerzijds voordelig en anderzijds energiezuinig. Een trend die men steeds vaker ziet is verlichting in trapleuningen.


Handig om licht en veiligheid . Uw trap is pas echt af als u ook de leuning vervangt voor een trapleuning van roestvrij staal (rvs). Voor het allermooiste effect kiest u voor een trapleuning met led-verlichting. U heeft daarbij keuze uit een groot aantal kleuren. Een energiezuinige, duurzame en vooral veilige oplossing voor uw trap. De geïntegreerde accu in de leuning voorziet na het opladen minimaal twee maanden van licht.


Lumigrip is een geregistreerd merk van . RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting. LED verlichting wordt in steeds meer vormen toegepast. Veilig en stijlvol uw trap op.


De kleur van de LED-verlichting in de trap kan constant wisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts