maandag 24 augustus 2015

Kantenband abs

Wij leveren band in alle mogelijke oppervlaktestructuren. Professioneel en uitgebreid lijmprogramma. Alles voor uw werkplaats. Met een kantenband worden de kopse kanten van het plaatmateriaal op een fraaie en.


Extra Productinformatie: Van veel kleuren en decoren kunnen we naast 23xook 33x 45xen zelfs 100xmm leveren.

Plakken met tix gaat redelijk. Dit materiaal is een robuuste en gemakkelijk te verwerkende kunststof. Bij andere aanbieders van kantenband is de minimale afname gebonden aan een volle rol.


Het is zeer geschikt voor het afwerken van bijvoorbeeld Plastica Decorspaan, meubelpanelen en mdf, maar ook voor . Passend bij uw plaatmateriaal. Het voorraadprogramma omvat meer dan 2. Contrastkleuren bestelt men het beste per meter. HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine) en kantenband.

Het kunststof materiaal wordt. Partij kantenband abs voor kantenaanlijmmachine. ABS kan verwijzen naar:. Kantenband voor ieder decor, vindt u bij Leeuwerik. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. Met kantenband worden de kopse kanten van het plaatmateriaal op een fraaie en. Volgende werkdag in huis!


Om de meubelpanelen ook aan de zijkanten mooi af te werken, ofwel de kopse kant, heeft u kantenband nodig. Dit wordt ook wel strijkband genoemd. RET Interieur dealer Hranipex kantenband in Nederland Hranipex. Concurrerende producten abs randen machine door leveranciers abs randen. Ook dit materiaal is verkrijgbaar . Technisches Datenblatt Alpha -Tape.


De kantenband mag u zelf meebrengen of ik bestel die voor je. Kops kantenband x mm ( meter op rol).

Hettich Kantoorinrichtingssystemen. De verlijming van de kantenband gebeurt met PU lijm die bestand is tegen hoge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts