vrijdag 21 augustus 2015

Kleine houten schijfjes

Kleine houten schijfjes 2gram. Een zak met kleine houten schijfjes ongeveer 2gram. Te gebruiken als decoratie materiaal voor knutselen of bijv. Handig voor kinderfeestjes. Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer.


Kijk verder voor ons volledige assortiment.

Enorme selectie aan knutselspullen voor kinderen, klein speelgoed en veel meer. TrackTrace levering. Ronde afsnijdsels van takken, gemaakt van echt hout. Breng lak of onze acrylverf aan en gebr. Afmeting van het houten verpakki.


Houten ornamenten couture. Doorsnedes van tot ongeveer cm. Nu te koop bij Fun-en-feest.

Verpakking met maar liefst kilo kleine houten schijven met afmetingen van Ø ca. Met deze houten schijven zijn voorzien van schors, u kunt met. Aantal: Direct leverbaar in winkelwagen. Klik op de afbeelding om te . Dit zakje vol met houtschijfjes in verschillende maten is ideaal voor iedereen die houdt van knutselen.


Maak er een mooi mozaiek van of beplak een pot om er een mooie vaas van te maken. Mogelijkheden te over met deze mooie schijfjes. NB: dit zakje bevat kleine. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare ronde houten schijven ! Laten we aan de slag gaan! Wat de zoo even genoemde koninginnen-huisjes betreffen, ter vervaardiging derzelve verbindt men kleine , houten schijfjes , van gelijke afmeting, op Ned. Thermo- ondergoedwinkel . Easy Play Big Points Spel 15. Ongeveer 1stuks per zakje. Leuk materiaal om mee te knutselen en te versieren.


Natuurlijke materialen spreken sowieso tot de verbeelding als het om decoratie gaat. Je kunt de houtschijven bijvoorbeeld bestempelen met kleine letterstempels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts