maandag 24 augustus 2015

Underlayment afmetingen

Op zoek naar underlayment of OSB platen? PontMeyer is dé leverancier in. Underlayment platen worden over het algemeen gebruikt als wand-, vloer-, en dakplaten.


Meestal vormt de plaat de basis van de klus. Vervolgens wordt deze verder .

Het is een glad plaatmateriaal met een fineerlaag van bijvoorbeeld vurenhout. Bestel underlayment Fins vuren online. Afmeting : 18mm 244x122cm en 244x61cm. Voor 12:besteld = morgen bezorgd. Afbeeldingen van deze platen in keukens, stapelbedden en kasten.


Van oorsprong is underlayment een constructieplaat. Dat is ook de manier waarop de platen het meest worden gebruikt in de bouw. Denk aan vloeren, daken en wanden.

Maar welke underlayment platen zijn er? Hiermee is dit de zwaarste kwaliteit underlayment. Je kunt underlayment gebruiken voor binnentoepassingen zoals wand- en vloerplaten of voor constructieve doeleinden zoals het maken van dakbeschot. De mm underlayment plaat van 2x 121.


Bekijk diktes, afmetingen en prijzen. Naast vuren multiplex hebben wij meerdere soorten underlayment in ons assortiment. Nieuw in ons assortiment!


Let op, alle prijzen zijn inclusief btw! Stuks) underlayment elliottis pine . Bent u op zoek naar underlayment platen? Bij Online Bouwmaterialen kunt u gemakkelijk en snel underlayment kopen tegen scherpe prijzen! Snel en voordelig bij u thuis! Goede kwaliteit, goede prijs!


Gewicht per plaat, circa kg. Verlijming, Exterieur WBP. Plaatopbouw, of vuren fineren.

Zeer bewerkbaar en bruikbaar voor verschillende doeleinden. Bij dehoutgroothandel is er een ruim assortiment underlayment geselecteerd. Zo kunt u uit verschillende diktes kiezen vanaf 9mm. Naast de diktes kunt u kiezen uit verschillende afmetingen tot.


De voorzijde van de plaat is. De plaat is geel van kleur. OSB-platen zijn een goedkoper alternatief voor de underlayment platen. Beiden worden gebruikt voor het maken van vloeren en wanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts