dinsdag 25 augustus 2015

Multiplex 22 mm

De meranti multiplex plaat is algemeen inzetbaar in de bouw en uitsluitend geschikt voor binnentoepassing. De platen zijn opgebouwd uit meranti binnenlagen. Meranti multiplex platen wordt vooral toegepast vor binnenbeti. Watervast multiplex okoume 22mm 250x122cm.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Verlijming EN 636-beschut buitenshuis. Gemakkelijk te verwerken plaatmateriaalmet een vlakke toplaag.


Geschikt voor het beplakken met HPL. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. De weergegeven prijs is per plaat.

Te bestellen per volle plaat. Populieren multiplex int. Licht gewicht interieurplaat met een mooie fineeropbouw wordt toegepast voor. Fineren: door en door Okoume. Voor alle binnen- en buitentoepassingen zoals constructie- en schilderwerk.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Berk : de perfecte plaat voor meubelmakers. Multiplex underlayment Elliotis Pine 244x122cm mm. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. BB: Kleurverschillen en kleine kwastjes toegestaan. Eén of meerdere voegen in het dekfineer toegestaan. Gaps in de dwarsfineren komen (beperkt) voor.


Lijmdoorslag en wormgaatjes zijn toegestaan.

Verwerking: Randen en schroefgaten netjes afwerken met een goede randsealer. Grote partij okoume platen in 40mm wit gegrond en ongegrond. Plaat afmeting: 3x 1cm. Nu voor werkelijk DUMPPRIJZEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts