dinsdag 18 augustus 2015

Houtzagerij suriname

Kroonenburgweg 5- Paramaribo. Noordwijkweg 6 Paramaribo. Hernhutterstraat, Paramaribo. Suriname Yellow Pages is the printer of the local directory in Suriname.


We are responsible for all modifications to businesses their company information. It is published annually and distibuted free of charge.

Zagerij industrie Suriname. De kritiek op de relatief grote hoeveelheden van export van rondhout en de behoefte aan de . Het was in eerste instantie de bedoeling dat interne projecten van hout werden voorzien, maar omdat buiten Rudisa een grote vraag was naar hout, werd ook de lokale markt . PARAMARIBO, nov – De export van rondhout houdt de locale houtproducenten in een een dodelijke wurggreep. Volgens de Times of Suriname hangt ruim dertig eigenaren van zagerijen een faillisement boven het hoofd. De exporteurs bieden onmogelijk hoge prijzen aan voor partijen hout.


Suriname bedrijf, vestigt zich op Tout Lui Fautkanaalweg Br 45. Hieronder is meer detail.

SURINAAMSE HANDEL- EN INDUSTRIE MAATSCHAPPIJ (SUHIM). Love wood and it will warm you twice! Divine, Chic and Classy! Laminated Greenheart stairs. Vind ik leukOpmerking plaatsen.


Raphael Sariman, NV BouwOntwerp Suriname , Cedric Boschman en anderen vinden dit leuk. CENTRALE VOOR VISSERSHAVENS IN SURINAME N. HOUTZAGERIJ DE COMBINATIE N. Tot er twee jaar geleden de grootste houtzagerij in zijn soort van het hele continent werd neergezet. In Suriname wordt rondhout op industriële schaal verwerkt in houtzagerijen of in een triplexfabriek.


In de houtzagerij wordt rondhout verwerkt tot gezaagd hout. Het schilhout wordt in de . Houtverwerkingsbedrijven. Het bedrijf Greenheart Group heeft gisteren zijn nieuwe houtzagerij geopend vlak aan de Corantijnrivier in de buurt van het dorp Apoera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts