vrijdag 21 augustus 2015

Kunstof wandtegels

Massieve wandtegels met tand en groef. De wandtegels van Dumawall MultiFix zijn opgebouwd uit volledig massieve, uv-bestendige platen en zorgen voor een elegante afwerking . Deze tegel in een donker cement kleur is van massief kunststof , heeft een tong en groef verbinding, ideaal voor vochtige ruimtes, niet van steen te. Deze Dumawall wandbekleding vind je bij Praxis en kan je zowel op oude tegels bevestigen als op een vlakke achterwan gewoon met montagelijm.


In tegenstelling tot bij echte tegels heb je nu geen gedoe met cementlijm en een slijpmachine. Je hoeft namelijk niet te voegen, en als je de panelen op maat moet snijden .

Is je keuken of badkamer aan vernieuwing toe? Dan moet je heel wat beslissingen nemen. Zo is de keuze van de juiste wandbekleding cruciaal. Overweeg ter vervanging van je oude wandbekleding zeker kunststof wandtegels.


Kunststof is namelijk erg geschikt voor vochtige ruimtes. En dan hebben we het nog niet gehad . Vele soorten wandtegels in diverse kleuren en afmetingen! Geef uw badkamer, keuken of toilet een unieke uitstraling!


Deze week gaat Thomas aan de slag met kunststof tegels voor in een badkamer.

Kies kunststof wandtegels voor de badkamer of keuken: duurzaam, betaalbaar en makkelijk in onderhoud. Geschikt voor de doe-het-zelver en in veel uitvoeringen. Daarachter kun je dan de leidingen kwijt. Begin met plaatsen van een bodemprofiel met voorgeboorde gaten. Doe dit ook rondom douchebakken en ligbaden.


Schroef het eerste paneel bij . Vind kunstof tegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een douchecabine met vinyl muurbekleding: een alternatief voor tegels. Binnen een oogwenk een nieuwe look. Hebt u zin om uw badkamer te vernieuwen?


Wat dacht u van een waterdichte, mooie en praktische oplossing die bovendien eenvoudig is om aan te brengen ? HDM Renovatie tegel De kunststof renovatietegels worden gebruikt voor aan de wand. Deze grote wandtegels zijn gemaakt van massief PVC en hebben een vierzijdige tand- en groefverbinding. Thuislevering : € 600. Voeg toe aan winkelwagen.


Op zoek naar een makkelijk te onderhouden alternatief voor kunststof wandtegels als wandbekleding voor in een badkamer? Kom langs bij een dealer van WallWater om de kant en klare multiplex wandtegels voor in de badkamer van dichtbij te bekijken. Deze innovatieve, nieuwe manier van wandbekleding heeft veel .

Bekijk ons assortiment Wandtegels in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts