woensdag 26 augustus 2015

Terras inrichten appartement

Het terras van een appartement is meestal aan de kleine kant. Maar zelfs met een beperkt aantal vierkante meters ligt een groots resultaat binnen handbereik. Met deze tips haal je het maximale uit je stadsterras.


Heb je acht vierkante meter of minder tot je beschikking? Denk dan goed na waarvoor je terrasje moet dienen: .

Het is fijn als je terras ook juist is ingericht. Maar hoe kun je terras inrichten ? Dakterrassen zijn al jaren lang de pronkstukken van veel penthouses en appartementen in grotere steden. Hoe mooier het dakterras, hoe meer waard het pand is. Zeker hoe hoger je woont en hoe mooier het uitzicht dus is, hoe exclusiever het terras is.


Wij hebben prachtige voorbeelden gezocht voor het inrichten van . De zon schijnt weer wat vaker, de temperatuur stijgt: de lente hangt in de lucht.

Tijd om weer meer naar buiten te komen en te genieten van je tuin. Woon je in een appartement en heb je enkel een terras waar je amper op kan staan, dan hebben wij een paar tips om het toch maximaal te benutten. We wonen steeds kleiner en niet iedereen is gezegend met een (grote) tuin. Toch kan je ook het terras van je appartement knus en praktisch inrichten.


Ook klein kan best fijn zijn! Inrichting dakappartement. Totale interieurinrichting van een appartement met ruim dakterras. De woonkamer en keuken kregen een open karakter met zicht op de jacuzzi en terras. Ook de badkamer en slaapkamer kregen een luxueuze inrichting.


Als je een balkon, terras , patio of stadstuintje hebt, is je buitenruimte natuurlijk beperkt. De kunst is dus om deze ruimte zo gezellig, sfeervol, comfortabel en praktisch mogelijk in te richten. Heb je geen idee waar te beginnen met de inrichting van je tuintje, lees dan snel verder want met onze handige tips en tricks voor . Heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen terras. Beeld: Mooiwatplantendoen.


De gloednieuwe configurator van Xtirio by Marlux geeft u in enkele muisklikken een beeld van hoe uw terras er zou uitzien.

Slowgarden is Frans ontwerpbureau die gespecialiseerd is in ontwerpen en inrichten van buitenruimtes. Tuinen, dakterrassen en balkons dus. In hun portfolio ben ik onderstaand metamorfose project tegengekomen. Een herontwerp en inrichting van een terras van een appartement gelegen in het centrum . De komende maanden vind je hier mijn tips voor het inrichten van je huis en tuin.


Hoewel moeder natuur nog twijfelt tussen zon en regen, kan . Het (dak) terras telt mee als volwaardige woonruimte waar we een groot deel van de zomer doorbrengen. En die we steeds comfortabeler en stijlvoller inrichten. Het doet zowel dienst in de zomer als in de winter als het verlengde van je huis of appartement.


Terras aanleggenComments.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts