vrijdag 21 augustus 2015

Wrap folie op kleurcode

De glanzende wrapfolie van deze 3M. De breedte van de folie is 1cm. KLEURCODE : Kies de gewenste kleurcode uit het menu. KWALITEIT: De Oracal 9serie wrapfolie is een echte kwaliteits topper.


Als grote Nederlandse folie leverancier kunnen wij iets voor u betekenen.

Neem snel contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie. Check dan even onze facebook pagina! Daarnaast blijf je ook op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes op het gebied van wrapping. Deze dubbele gegoten wrap folies zijn verkrijgbaar in een steeds groeiende selectie van kleuren voor carbon fiber, mat en geborsteld metaal looks.


Echte folies in verschillende looks die je direct uit de. Wrap folie Grijs ORACAL - Stickythings. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Bekijk onze autowrap kleuren: 3M, Avery en Mactac wrapfolie om uw auto of bedrijfswagen goedkoop van een nieuwe kleur of bestickering te voorzien. Bruxsafol Bond Gold mat wrapfolie. Soft-Vinyl is extreem vervormbaar en flexibel.


Er is bewust gekozen voor een “volle” lijmlaag met een . Ontbrekend: kleurcode. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Breng de folie aan volgens de instructies van de folieleverancier, wat . Kleurcode : Bursting Blue. De covering is een doeltreffende en economische oplossing voor de “makeover” van een auto.


De “Total covering” bestaat uit de gehele of gedeeltelijke bekleding van de carrosserie van een auto door het aanbrengen van een folie ( wrapping of covering), gekleurd of met textuur. Is het gewrapped of gespoten? Deze folie is zelfkleven stevig, . Zit te denken mijn Audi Ain die kleur te laten zetten.


Uiteindelijk de knoop doorgehakt en ettelijke meters wrapfolie gekocht van 3M, Blauw metallic. Steeds weer een van mijn favoriete kleuren, blauw.

Tijdens het wrappen zijn de plannen weer enigszins bijgesteld. Noem het voortschrijdend inzicht. Dit is de beste Wrap Folie die er bestaat ! TDC Trading biedt aan: Volkswagen Caddy schuifdeur, rechts.


Tevens diverse deu… Prijs o. GTI in de toekomst in een andere kleur te laten spuiten of wrappen. De eigenaar van deze Audi Awilde een Speciale Audi kleur voor zijn auto. De auto heeft in de tussentijd direct andere velgen onder zijn auto gekregen.


Autowrappers kunnen niets met de autolakcodes. Ben nu aan het kijken of ik aan staaltjes van jullie kleuren kan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts