maandag 2 april 2018

Hardstenen raamdorpel plaatsen

Een raamdorpel plaatsen is een ingewikkelde klus. Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden dient te worden voordat je begint met het plaatsen van een raamdorpel. Er is ervaring vereist met metselen, technisch inzicht komt ook goed van pas.


Nu zitten er gewoon van die bruine vensterbanktegeltjes. Gedetailleerde omschrijving: Ik wil mijn raamdorpels vervangen door hardstenen raamdorpels.

Moeten worden gelijmd of gemetseld. De dorpels zijn op maat gemaakt. Stap 4: dorpel plaatsen. Leg de dorpel lichtjes naar beneden hellend in de mortel. Zo zal het water er makkelijk van aflopen.


Voor deurdorpels is deze helling dikwijls al in het arduin voorzien, zodat je de dorpel waterpas kan leggen. Ondersteun de dorpel met enkele spieën.

Raamdorpels hardsteen 12x4. De verschillende natuurstenen raamdorpels (waterslagen) van Nibo Stone bieden op een esthetische en effectieve manier bescherming tegen regenwater onder het kozijn. Door het waterhol aan de onderzijde wordt regenwater effectief buiten het muurvlak afgevoerd zodat . Niet alleen kunt u de hardsteen raamdorpels bij ons aanschaffen, maar wij kunnen deze, indien gewenst, ook op professionele wijze voor u plaatsen. Onze hardsteen raamdorpel slim worden verwerkt uit. Gevelplinten, vensterbanken en stofdorpels.


Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen tegen een zeer . Ook biedt Totaaltegel diverse basalt tegels aan. Basalt gezoet is antracietkleur en heeft een mat oppervlak. Een van de grote voordelen van het plaatsen van basalt raamdorpels is dat het materiaal op kleur blijft en niet krasgevoelig is, dit is bij hardsteen raamdorpels niet het geval.


Voordat we een vensterbank binnen plaatsen , dient een eventuele oude vensterbank verwijderd te worden en de nieuwe vensterbank ingemeten te worden. Hardsteen raamdorpels plaatsen en tegels verwijderen. Het betreft het leveren en plaatsen van hardstenen raamdorpels voor onder de harthouten kozijnen. Het zijn ramen op de begane grond en ramen op de eerste etage. De keramische tegels die hier nu zitten dienen te worden verwijderd en afgevoerd.


Een dorpel plaatsen kan je perfect zelf doen.

Volg ons stappenplan om deze klus toe een goed einde te brengen! Wilt u een nieuwe deurdorpel of een raamdorpel plaatsen ? Hier volgen enkele stappen om een dorpel in blauwe steen te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts