woensdag 19 oktober 2016

Afmetingen kepers

Kepers , tengellatten en panlatten. Welke afmetingen voor de kepers met het oog op de maximale gordingafstand? Handelsmaten en afmetingen van houten gordingen en planken,rh:arch-i-nfo. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Lijst met afmetingen van standaard houten gordingen: (Hoogte x Dikte in mm). Houtsterktesortering Cvoor meeste standaardsecties beschikbaar.

Geschaafde balken in dennenhout. Ideaal voor stijlmuren, dakconstructies, en allerhande binnenwerken. Meest gangbare afmetingen in Ruw Scandinavisch vuren en grenen. Houthandel Koninklijke Jongeneel levert vurenhout Klasse C, voornamelijk afkomstig uit Noord Europa.


Het vurenhout Klasse C, voldoet aan het FSC keurmerk, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. KEPER CANADESE OREGON X 65MM LENGTE: 90M. MULTIPLEX WBP MERANTI 15MM (ALTRIPLY SELECT) - X 22M. Tabel houtafmetingen (Naaldhout).


In de tabel hieronder staan de meest voorkomende houtafmetingen die in de zagerijen worden geproduceerd.

De vermelde afmetingen komen overeen met onbewerkt hout behalve in het het geval van skeletbouwhout dat geschaafd en afgeschuind is. De nominale maten van Amerikaans naaldhout zijn gebaseerd op de originele afmetingen van vers gezaagd hout. Dezelfde meting blijft behouden, zelfs na drogen of schaven.


De gebruiker dient rekening te houden met de normale zaagtoleranties en het krimpverlies. Hoi, Ik ben volop bezig met de bouw van mijn garage. De afmetingen (tussen de binnenmuren) bedraagt 6m x 6m70.


Hierop zou een plat dak moeten komen. Het liefst zou ik dat met hout doen. Wat de afmeting van de balken moet zijn ? OPGELET: voorradig in Borchtlombeek! Andere afmetingen zijn snel leverbaar.


Vurenhout koopt u gemakkelijk en snel bij dé houtleverancier PontMeyer. Voor 12:uur bestel de volgende werkdag in huis. Latten Deze latten zijn geschaafde grenenhouten latten die u kan gebruiken in de dak- en muuropbouw. BEUK, EIK en RUBBERWOOD: panelen zonder vingerlas in BEUK: D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts