donderdag 20 oktober 2016

Pallets kopen heerlen

Welkom op de website van P. Flexibel, snel en maatwerk zijn woorden die ons bedrijf karakteriseren. Door onze locatie zijn wij veel werkzaam in de grensstreek. Door het hebben van een grote voorraad en een ruim assortiment, kunnen wij . Hout en Planken, Gebruikt, Pallet , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Hurkmans Pallets , nieuw en gebruikte pallets , europallets. Bij ons kunt u terecht voor blokpallets , eenmalige pallets , europallets met EPAL licentie, ISPM behandeling en gitterboxen. LB › Brunssum › Pallets En Kisten in Brunssum Pallets en kisten. Standplaats Zwaagdijk-Oost, bedient ook Brunssum.


Nico Bruin,als kleine eenmanszaak, handelend in. Wij bieden service en kwaliteit van het hoogste niveau met een constante voorraad van nieuwe en gebruikte pallets ! Als student is er geen budget om een bed te kopen. Hij slaapt op een matras op de grond en heeft geen tijd en geld om aan pallets te komen.

Hij wil heel graag een pallet bed. Mijn vriend woont al bijna een jaar in Rotterdam op kamers. AA Pallets in Beringe (Noord Limburg) is specialist in nieuwe pallets en gebruikte pallets. Ontbrekend: heerlen.


Voerendaal, Zuid-Limburg. LABORPALLET BV is gespecialiseerd in het produceren en leveren van nieuwe pallets , in alle denkbare maten. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad gebruikte pallets , in vele soorten en maten.


Gratis pallets aangeboden. Zoek je pallets voor een eigen project? Het klinkt logisch, maar ze zijn eigendom van diegene die ze bezit. Europallets zijn ruilpallets.


Volle, beladen europallets worden geruild bij aflevering tegen lege pallets. Als er niet geruild kan worden moet er op andere wijze vervangende pallets geregeld worden, eventueel later. Als europallets niet geruild kunnen . Zoek hier nationale en internationale bedrijven in pallets verhuur of verkoop.

Houten pallets of standaard pallets , zijn speciaal op maat. Wij kunnen het haardhout morgen nog leveren in Heerlen. We bezorgen gratis, leveren een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.


We hebben verschillende soorten haardhout in halve en hele pallets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts