maandag 17 oktober 2016

Multiplex met fineer

Iedere multiplex variant heeft zijn verschillende unieke eigenschappen. Wij verduidelijken dit in de tekening hieronder. Toplaag: Door u gekozen fineer. Backing: Decospan raadt steeds aan om uw gefineerde plaat van een backing te voorzien.


De backing moet bovendien even dik . Terug naar MULTIPLEX FINEER.

Het leveringsprogramma omvat onder andere: Mahonie Door en Door garantie verlijmd multiplex. Is op bestelling leverbaar als buigzame plaat voor de boeg. Dekplaten mm mahonie fineer met lichte bies . Oorspronkelijk werd de benaming triplex enkel gebruikt voor platen met lagen en multiplex voor de platen met of meer lagen.


Tegenwoordig gebruikt men de . Een multiplex is een houten plaat. Ze is opgebouwd uit een oneven aantal dunne lagen hout, die kruiselings op elkaar zijn gelijmd. Wanneer er slechts drie lagen zijn .

Multiplex - Triplex - Fineer. Ook in fineer heeft Blok Plaatmateriaal een passende oplossing. Bijna alle houtsoorten kunnen wij aanbieden op flexibel fineer of gefineerd op MDF, spaanplaat, multiplex of blokplaat. Grotendeels uit voorraad leverbaar, maar veel kan ook op uw wensen worden . Wij leveren praktisch alle soorten plaatmateriaal. Kaal mdf, spaan en multiplex , maar ook beplakt met fineer of hpl, gemelamineerd of gelakt.


Ons assortiment is afgestemd op de door u gewenste kwaliteit en functionaliteit, kiest u voor een hardhouten fineer toplaag, of berken fineer , drie kruislingsverlijmde fineer lagen of een populieren fineerlaag en dit kan . Geschikt voor lak- en schilderwerk en beplakken met HPL of fineer. In ons assortiment multiplex vindt u panelen die verschillen van kwaliteit. Wij helpen u graag met het bepalen van de, voor uw toepassing, juiste kwaliteit. Los van de houtsoort geldt voor multiplex dat voornamelijk de kwaliteit van het dekfineer bepalend is . De garantie op een Triprime multiplex plaat is jaar en deze garantie heeft betrekking op delaminatie van de berken houtfineerlagen (loslaten van de lijmlagen). BB-kwaliteit: een afwerklaag van overwegend ongevoegd en geschuurd fineer waar reparaties met behulp van proppen, ook wel plugs genoem zijn . Van Laere Hout is een moderne houthandel in Haaften en levert vele houtsoorten in hoogwaardig halffabricaat onder andere Eiken gefineerd multiplex.


Er zijn vele houtsoorten voor handen maar ook: MDF, multiplex , gemelamineerd spaanplaat, fineer. Op deze bladzijde ga ik daar verder op in. Dit artikel wordt verkocht per 1. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts