woensdag 19 oktober 2016

Boomstam salontafel rond

Kijk voor meer tafel bladen bij al mijn advertenties. Vind boomstam tafel rond op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop boomstam rond op Marktplaats.


Gave boomstam salontafel 7cm dik nu € 19- unieke . Ben je op zoek naar een unieke houten boomstamschijf als blad voor je salontafel of side table?

Bekijk deze boomstamschijf! Prachtig voor naast uw bank of in het midden van de ruimte. Een ronde boomstamtafel, is een echte aanvulling op uw interieur.


Door de natuurlijke vormen heeft deze tafel een enorme aantrekkingskracht. De afwerking van de boomstamtafel van teak is prachtig en de tafel voelt altijd zacht en rond aan alle kanten doordat de randen altijd precies de vorm van de boom . Mooie massieve eiken boomstam salontafel met eiken onderstel foto tot afm. SALONTAFEL - BOOMSTAM TAFEL. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken!


Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk.

Op zoek naar een unieke boomstam salontafel ? Zie hier onze grote voorraad boomstamschijven van suar en stel je eigen tafel samen. Het fijne aan een boomstam salontafel , is dat het hout van de boomstam in vrijwel ieder interieur te gebruiken is. Een boomstamtafel is leuk voor binnen , maar wist je dat een boomstam salontafel ook prima voor buiten te gebruiken is ? Bijzettafels van verschillende topmerken online verkrijgbaar en snel in huis. Boomstam salontafel rond.


Tafels, Eettafel, salontafel , eetkamertafel, houten eettafel, glazen salontafel , eiken eettafel voor uw eetkamer en woonkamer. LEF collections Bijzettafel Mesa L zwart hout ø60x34cm. Vergelijk en koop goedkope Ronde salontafels online bij ShopAlike. Salontafel “Brix” cm.


Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Luka natuurlijke boomstam salontafel. Door kunststof kuipstoeltjes rond de tafel te plaatsen, geeft u uw interieur een frisse Scandinavische uitstraling. Stoere salontafels direct uit voorraad of op maat gemaakt.


Stoere boomstam salontafel met stalen pootjes, het blad is circa 10cm massief. Bij dit model is maatwerk mogelijk. Een Ander Voorbeeld Van Een Unieke Is Een Tafel Dikke Lagen Epoxy Met . Prachtige linden boomstam salontafel die ik helemaal zelf heb gemaakt!

Geheel ontschorst, geschaaf geschuurd en 3x gelakt! Er zitten ook meubel zwenkwielen onder voor makkelijke verplaatsing. Ik maak deze schijven op bestelling voor mensen en verkoop ook de schijven geheel onbewerkt, zodat mensen ook hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts