donderdag 20 oktober 2016

Fruitkist winkel

Eigenlijk een 'must' voor je (woon) winkel , tuincentrum of bouwmarkt. Of het nu zomer, herfst of winter is, de consument pakt de fruitkisten nog steeds graag mee. Zeker omdat je er eindeloos nieuwe dingen mee kunt creëren. Fruitkisten zijn nog steeds erg trendy en populair!


Echte oude fruitkisten opgeschuurd.

Deze authentieke fruitkist is afkomstig uit Frankrijk en zijn in de boomgaard gebruikt bij het plukken van fruit. Door kistjes in verschillende kleurtinten te combineren creëer je een geweldige vintage look in jouw eigen interieur. Ze zijn tegenwoordig helemaal. De veiling kisten zijn te gebruiken als decoratie , kastenwan op beurzen , voor in de winkel , kerstpakketten enz enz.


Alle houten kisten zijn minimaal jaar ou er zitten zelfs kisten bij van ruim jaar oud (jaartallen staan er meestal op). De meeste kisten staan droog opgeslagen. Op dit moment hebben we soorten.

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Welke kratjes zijn jouw favoriet?


Xenos heeft veel houten kratjes en fruitkisten in diverse formaten en kleuren. Geen zin om zelf al die kratten van de winkel naar huis te tillen? Bestel ze dan gewoon online op onze website.


Als je op werkdagen voor 22. Decoratieve oude veilingkisten, fruitkisten , bollenkisten. Houten fruitkist 40x30x27cm. Te gebruiken als fruitkratjes,fietkratjes relatie kratten etc. Deze houten kisten worden in Nederland gemaakt van noord europees vuren.


Pallet Plaza produceert in eigenfabriek export kisten op elk gewenste maat. Steel de show op je fiets en gebruik deze vintage fruitkisten als fietskratje!

Ook zeer geschikt voor bedrijven. Enkele voorbeelden zijn kasten , tafels en decoratie in winkels en restaurants of op fairs. Alle fruitkisten hebben ieder hun eigen unieke gebruikerssporen en kleur! Dit geeft het een mooi ruige en vintage look.


Foxhol, Groningen, Netherlands. Het leukste en voordeligste adres. Diverse oude houten groente en fruit kisten en gaasbakken. Leuk voor in de tuin of op terras en ideale kisten om mee te presenteren op de markt, in een winkel , bedrijf of restaurant. Oude metalen nachtkastjes: Versleten, Knoestige kastjes . Je ziet ze steeds vaker voorbij komen op internet: de fruitkisten meubeltjes.


Waar ze eerst gewoon werden beschouwd als afval, worden er nu vele creatieve meubels van gemaakt. Zelf ben ik een groot fan van koken en heb daarom ook een grote verzameling kookboeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts