woensdag 12 oktober 2016

Olifantenhoofd

Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Hoe Ganesha zijn olifantenhoofd kreeg Ganesha is de god van de handel, de kennis en diegene die obstakels uit de weg ruimt.


Met zijn gezellige, vriendelijke uitstraling en zijn olifantenhoofd is Ganesha één van de populairste goden uit het Hindoeïsme. Maar hoe komt deze god nu eigenlijk aan zijn olifantenhoofd ?

Ganesha (ook wel Ganesh, Ganapati Tantra, Ekadanta of Vinayaka) is in het pantheon van het hindoeïsme de deva met het olifantenhoofd. Zijn vahana, voertuig, is een muis of een rat genaamd Mashika. Olifantenhoofd van teak hout op een standaard.


Dit mooie decoratieve beeld is helemaal met de hand gemaakt. Inhoud en samenstelling van dit artikel. Op zijn hoof heeft hij tussen zijn ogen boven zijn slurf, een symbool staan dat iets weg heeft van een drie, dit is het Ohm teken. Stel een vraag over dit product. Als u meer informatie wilt kunt u onderstaande formulier invullen.


Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Scraped wood olifanten hoofd voor aan de muur van otentic design. Deze hoofden zijn stuk voor stuk een decorative blikvanger voor aan de wand. Handgemaakt van oud sloophout in allerlei kleuren.


Elk dier is uniek en verschilt van kleur. Leuke pluche olifanten kop voor aan de muur. Het formaat van deze olifanten kop is ongeveer 35xcm. Meer pluche olifanten knuffels kunt u vinden in deze knuffels winkel.


Het olifantenhoofd uit deze beestachtig leuke collectie past in iedere kinderkamer, themakamer of junglekamer. KieBoo collectie van DutchSenses. D muurdecoratie kinderkamer paardenhoofd Paard €29. Kinderkamer decoratie - Decoratie olifanten hoofd bij Hobbymax, de grootste online hobby winkel voor al uw hobby artikelen.


Bestel nu Decoratie olifanten hoofd , levering uur. Deze wand decoratie is 38x35cm groot. Een mooie design object voor interieur of tuin. Een prachtig kado voor een speciale gelegenheid. OLIFANT OLLIE POLYESTER.


Wandelstok met de mooie kop van een olifant en voor een geheim innerlijk leven , voor de wandeling in het park is dit een elegante en prachtig object.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts