woensdag 26 oktober 2016

Houten tafel met metalen onderstel

Een prachtige unieke eettafel met een eiken tafelblad en prachtig metalen onderstel. Kom gerust eens een kijkje nemen! Nieuwprijs was 8euro… Prijs o. Zelf naar wens samenstellen! Wij houden van contrast!


Een compleet houten tafel staat heel mooi op een houten vloer, maar dan adviseren wij om een afwijkende kleur uit te zoeken die totaal niet op de vloer lijkt.

Waarom dan niet een prachtige stalen of RVS voet? De stalen onderstellen van Zwaartafelen zijn in diverse . Het onderstel van deze tafel is vanzelfsprekend in onze eigen staal werkplaats handgemaakt en heeft zijn toepasselijke naam gekregen. Net als al onze tafels is ook deze tafel in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. We maakte deze tafel al met een houten onderstel , . De framedikte is 3xcm.


Deze tafel is ook verkrijgbaar als tuintafel. Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste stalen onderstellen. U kunt zelf de dikte en vorm van de stalen onderstellen kiezen.

Eettafel in naturel hout , met dik naturel houten bovenblad en metalen onderstel. Stevige tafel dankzij de metalen basis en gestroomlijnde metalen tafelpoten. Deze dineertafel past perfect in een loft stijl interieur of in een landelijke mix. Tafels online bestellen? Bekijk het assortiment en maak je keuze!


Massief houten vierkanten tafel op maat. Industrieel onderstel, in hoogte verstelbaar. Bijzettafels met dienbladen van Notre Monde. Mooie combinatie van robuuste materialen. Bijpassend bankje mee te bestellen.


Op zoek naar een houten tafel met metalen onderstel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Dan zal het onderhand wel duidelijk zijn dat het aanbod ongelofelijk groot is! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat de keuze erg lastig lijkt. Echter heb je wel eens gekeken naar stoeren houten tafels met metalen onderstel ? Dat is namelijk een geheel ander . Deze fraaie houten eetkamertafels en banken, gemaakt van oud -grijze steigerplanken, worden speciaal op maat gemaakt.


Hoe leuk is het om aan een mooie grote tafel na te tafelen?

De Soprano tafel is hier perfect voor. Deze eetkamertafel heeft een zwart poedercoat stalen onderstel met een mooi oud eiken tafelblad. De tafel is te verkrijgen in vier verschillende maten. Het stoere metalen onderstel zit helemaal aan de kop van de tafel.


Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame? Houtkwadraat maakt uw stalen frame tafel op maat. X en Y frames, ijzeren onderstellen.


Over de steigerhouten eettafelDeze industriële tafel heeft een zwart metalen onderstel en poten in de vorm van een X. Door het dikke metalen frame is de tafel erg stabiel en uitermate geschikt voor diverse doeleinden: van keuken tot . Combineer jouw tafel op maat met een stoer onderstel. Na het tafelblad is een onderstel het belangrijkste onderdeel van je tafel op maat. Bij VanSloophout heb je keuze uit een onderstel gemaakt van staal of van hout. Welke keuze je maakt is bepalend voor de definitieve uitstraling van je tafel. Ben je op zoek naar een . Een stoere industriële werktafel , een prachtige brocante boerenkast of een robuuste trolley.


Deze salontafel met wit grenen tafeltop en wit metalen onderstel zorgt voor een frisse uitstraling in uw huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts