vrijdag 28 oktober 2016

Knutsel houtplakjes

Dit zakje vol met houtschijfjes in verschillende maten is ideaal voor iedereen die houdt van knutselen. Maak er een mooi mozaiek van of beplak een pot om er een mooie vaas van te maken. Mogelijkheden te over met deze mooie schijfjes. NB: dit zakje bevat kleine . De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je de plakjes versieren of graveren.


Maar ook kun je een mooie vaas maken met de plakjes of een schilderij. Grote stevige houtplakjes om lekker mee te knutselen. Houtschijfjes voor knutselen.


Perfect om mee te knutselen ! Het kost wat tijd maar is niet moeilijk en het resultaat is verbluffend! Deze pin is ontdekt door karin vantongerloo. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Natuurlijk knutselmateriaal: Aan een touw rijgen met kastanjes, denneappels en evt.


Op een houten foto lijstje plakken. Deze knutsel houtplakjes zijn net een maatje groter en hebben een prachtige houttekening. Houten Decoratie Schijfjes.


I am hoping you can think . This Pin was discovered by Karin In Het Veld. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Zelf Decoratie Maken Voor In Huis Interieur Insider. DIY: Maak Je Eigen Lyrics Wall Art Van Een Oud Schilderij Roomed.


Knutsel Dingen Voor In Je Kamer. Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt. Escuela De BosqueGeocachingFieltro Manualidades De PascuaMateriales NaturalesTalladoPiedrasPara NiñosMadera.


Zomerse ijsjes slinger knutselen. Okul çocuklarının yapabileceği çok güzel tebrik kartı. Ben bayram kartı olarak düşündüm. Het nieuwe jaar is al weer begonnen en daar horen natuurlijk ook weer nieuwe knutselideeen bij. Met zak houtplakjes en wat lijm zit je goed: Je maakt zo een gez.


Stans uit de verschillende kleuren papier kleine sterretjes (of een ander vormpje naar eigen keus). Plak de gekleurde sterretjes op de houtplakjes en lijm het kraaltje in de vorm van een sterretje als piek op het bovenste plakje. Pak een stukje van het zilveren draadje en lijm deze . Omdat een zakje met 1plakjes hout niet alle mogelijkheden laat zien zetten we . Voorkeur knutselen met hout. RRBeroemd knutselen met hout. Sinds een paar weken hebben we naast ons assortiment met houten speelgoed ook wat houten knutselspullen.


Een van deze houten knutsel materialen zijn de houtplakjes , speciaal bedoeld om mee te knutselen ! Maar wat kun je hier nou precies mee? Daarom de komende weken op deze blog enkele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts