donderdag 27 oktober 2016

Iroko latten

Bekijk ons assortiment op Tuinhoutmarkt. Deze nieuwe tuinwand in iroko is, in tegenstelling tot de andere tuinschermen, opgebouwd uit horizontale planken met verschillende breedtes. De verticale planken worden op de horizontale latten geplaatst en vormen samen één paneel. De palen zijn niet zichtbaar waardoor ze er niet uitzien als afzonderlijke elementen. Het kernhout is duurzaam tot zeer duurzaam (natuurlijke duurzaamheidsklasse I- II).


Het spinthout is niet duurzaam (natuurlijke duurzaamheidsklasse V).

Droging en vochtgehalte. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


De kleur van het kernhout varieert van donkergeel tot chocoladebruin. Het draadverloop is recht tot kruisdradig. Vraag nu online een offerte aan! Ideaal om tafelbladen, banken, leggers,.


Wij leveren deze mooie houtsoort. Prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken.

De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Deze toegangspoort met verticale geschaafde latten geeft de poort een speelse uitstraling. De opening tussen de verticale lamellen zorgt dat de poort niet het volledige zicht blokkeert. Iroko balken of planken kopen? U mag zelf een blad uitzoeken!


Voor meer afmetingen en prijzen kunt u ons het . De bladen kosten VANAF € 80- per stuk inclusief btw ( 240cm). Houthandel KIK heeft nog een aantal gezaagde boomstammen op voorraad! Veel stammen staan op Ayous latten , dit geeft geen strepen op het hout. Het staat bekend om haar donkergele tot chocoladebruine kleur en de specifieke structuur, waardoor het uitermate geschikt is voor blanke toepassingen.


Zonder laklaag, verkleurt het zeer gelijkmatig tot donkergrijs. Door relatief veel voorkomend draadverloop, . Brievenbus voor het huis bij NuBuiten. Voordelig en online te bestellen op NuBuiten. Alle materialen zijn weersbestendig.


Het is weersbestendig en voorzien van het FSC-keurmerk. Ter bescherming worden de latten door ons geolied .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts