maandag 17 oktober 2016

Grote houten schuur te koop

Vind grote schuur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Houten overkapping kopen. Met grote schuur aan de duitse grens. AH, Uithuizermeeden, Eemsmon Groningen.

Halfvrijstaande woning met grote houten schuur en een schitterend vrij uitzicht aan de achterzijde! Deze leuke halfvrijstaande dertiger. Markeer favoriet Rapporteren Bekijk huis.


Een houten garage is uitermate geschikt om uw auto of motor droog en overdekt te parkeren. De houten garage van Blokhut specialist zijn van uitstekende bouwkwaliteit dat staat voor jarenlang plezier van uw garage. Dan is onze houten schuur zeer zeker wat voor u. Bij de houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten , ramen, deuren, isolatie en fundering.


Een houten schuur bij Fonteyn is gemaakt met precisie en deskundigheid van hoogwaardig materiaal.

Bent u benieuwd naar de . Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte van maar liefst 60. Verschillend in grootte, stijl en gebruiksdoel. Staat uw ideale houten.


Er zijn verschillende mogelijkheden om de houten schuren in ons assortiment aan te passen, maar we kunnen ook samen met u een houten schuur ontwerpen. Denk er wel aan dat u de schuur niet te groot maakt, ruimte geeft namelijk ook vaak rommel zoals een oud gezegde luid. U kunt bijvoorbeeld aan de a chterzijde een overkapping realiseren waar u lekker, uit het zicht, uw haardhout kunt neerleggen.


Schuren te koop in grote aantallen. Grootste assortiment online o. Schuur in Frankrijk te koop , zoek in ons ruime aanbod van Frans onroerend goed van makelaar, notaris of een particulier. Vlakbij Confolens gezellige woning, compleet gerenoveer met grote schuur ,. Te koop in Creuse, mooie schurenmet boomgaard en waterputBeschrijving. ACCESSOIRES NIET INBEGREPEN!


Deze container heeft meer dan jaar buiten gestaan en ziet er nog zo goed als nieuw uit. De container kan voor meerdere activiteiten gebruikt worden, zo kan het als schuur worden gebruikt maar ook om uw . Prachtige semi-bungalow met geschakelde garage, grote houten schuur voorzien van een bergzolder en een diepe achtertuin met veel privacy.

Deze unieke woning is fraai gelegen in een rustige en groene o. Meppel, Drenthe - Te Koop - 1m². Deze houtgebouwde schuur is te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts