donderdag 27 oktober 2016

Donker eiken salontafel met lade

Gewoon bieden geen berichtjes of bellen a. Moderne en klassieke massief eiken salontafels , hoektafels en seniorentafels. Onze eiken salontafels zijn leverbaar in veel afmetingen en met diverse kleuren beits, olie of lak. Massief eiken hoektafel 4zonder lade en 4met lade , leverbaar in de afmeting 63x63.


Design glazen salontafel.

Prachtige design salontafel met glazen bladen die je. Salontafel grenen, voorzien van la. Donker eiken salontafel met lade. Mooie robuuste massief blank eiken salontafel met 2- laden via beide kanten te openen. Vierkante salontafel of bijzettafel van donker gekleurd eikenhout met lade.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Af te halen op nov of dec of dec. Een antieke salontafel voor uw woonkamer?

Bij ons zijn ook antieke salontafels met laden en deuren te verkrijgen in verscheidene vormen. Trendy, stoer, romantisch, klassiek. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. Gratis bezorging binnen Nederland en Belgiƫ. Tekstalig - blank eiken salontafel met lade.


De lade en het materiaal daaromheen is gemaakt van donker gebeitst eikenhout , wat een opvallend contrast geeft met de matgrijze lak. Het leidt je blik automatisch naar de messing handgrepen. Het is subtiel rond aan de randen en afgelakt in strak matgrijs, terwijl de messing steun aan de . Bekijk ons assortiment salontafels op de site. Veel salontafels staan ook in onze showroom opgesteld.


Vele aanbiedingen bij bol. Land van Maas en Waal, de gratis marktplaats. Dankzij twee ruime lades kun je diverse spullen zoals je afstandsbediening of TV gids netjes opbergen.


De lades zijn mooi weggewerkt in het ontwerp waardoor ze niet opvallen. Combineer de vierkante tafel . Dient het als opslagruimte, dan is een model met extra ruimte en laden geschikt.

Wordt de salontafel nauwelijks gebruikt? Dan zijn er tafels op wielen, die je gemakkelijk aan de kant kunt schuiven. Dan heeft een model dat in hoogte verstelbaar is de voorkeur.


Vind salontafel op onze gratis marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts