maandag 17 oktober 2016

Kienhout aquarium

Speciaal hout zoals kienhout en wortelhout maakt uw aquarium helemaal af. Bestel direct online en laat het makkelijk thuisbezorgen door AquastoreXL! Kien) hout wordt al lang gebruikt in aquaria.


Hout zit vol goede stoffen (tannines) die helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën. Daarnaast vormt hout een voedselgebied voor garnalen en dient het tevens als natuurlijke schuilplaats. Op hout groeit een biofilm van kleine, nuttige micro organismen.

Wie heeft er nu geen hout meer in zijn bak? Meeste mensen houden van het contrast en het natuurlijke uitzicht van een stuk hout in een aquarium. Vooral aquariums die enige grootte hebben kunnen zich aankleden met grote stukken hout. Persoonlijk vind ik het ook zeer mooi . Hout in het aquarium is naast decoratief ook nog eens nuttig. Lees hier wat voor hout er allemaal gebruikt kan worden.


Koop of Verkoop kienhout op Marktplaats. Informatie over het houden van vissen, kreeften, krabben, aquariumplanten en natuurlijk het aquarium zelf! Cichliden uit tropische regenwouden houden zich vaak op tussen en onder de wortels van bomen, maar ook bij takken of omgevallen bomen die in het water geraken.

Er zijn sommige vissen die het hout nodig hebben in het aquarium , denk hierbij aan. De natuurlijke biotopen van onze vissen bevatten vaak heel wat elementen die in een aquarium onmisbaar zijn : stenen, in het water gevallen takken, schors, etc. Hout biedt een heel mooi decoratief effect – geïsoleerd of gecombineerd met stenen.


Naast het decoratieve heeft het gebruik van hout in een aquarium. Mooi Anubias op groot stuk kienhout gebonden, weg wegens mindering . Het wordt onder andere gebruikt in aquaria en vijvers ter decoratie en als bron van cellulosevoeding voor vissen zoals discusvissen, meervallen en modderkruipers. Wil jij je aquarium inrichten? Ontdek het assortiment kunststof waterplanten, sierstenen, grotten en hout. Dat niet alleen, bij ons vind je ook de perfecte aquarium achterwand voor jouw aquarium.


Aquarium decoratie brengt sfeer in je aquarium. Niet alleen mooi om naar te kijken, ook nog eens goed voor de aquariumvissen. Je hebt echt hout en nagemaakt hout. Bekijk ons uitgebreide houten aanbod hier. Hout gebruiken in het aquarium en het bevestigen van planten op hout.


In deze video laat ik jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts